Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Как да сбъднем желания с мъниста

Видяна: 16958 пъти

Магичен ритуал за сбъдване на желания със свещеното число 40 действа мигновено. Най-важното в него е да формулираме правилно какво искаме. Изпълнението е лесно като детска игра. Първо направете нишка с дървени или стъклени мъниста (или вземете броеница).
Мънистата трябва да са точно 40. Ако ви е трудно да намерите такива мъниста, вземете обикновено въже и направете 40 възела върху него. Преди лягане вземете мънистата в ръцете си и повтаряйте с тих глас, с шепот или наум, както искате, желанието си, докато стигнете до края на конеца. В този случай ще бъдете сигурни, че ще сте го повторили 40 пъти.
Докато повтаряте желанието, си представете, че вече се е изпълнило. Това означава, че просто произнасяте неговото потвърждение и го визуализирате. Ако след повтаряне на желанието 40 пъти все още не ви се спи, вземете мънистата и изпълнете ритуала отново. Представяйте си, че желанието ви се изпълнява, докато не заспите. Много е важно мислено да „прехвърлите” желанието в съня си. Дори и по време на второто повторение на желанието да заспите, преди да стигнете до края на нишката, то целта ви ще бъде постигната. На сутринта, когато още не сте напълно будни, веднага вземете мънистата и повторете вечерната процедура. Ако често се събуждате през нощта, тогава можете да направите този ритуал: той само ще ускори появата на резултата. Ритуалът се провежда 40 дни. Освен ако, разбира се, желанието ви не се е изпълнило още преди това. ретробг

Публикувана на
19 Септември 2019 година