Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Побойникът от Фермата с основно образование

Видяна: 19398 пъти

Побойникът от Фермата Иван Милин има само основно образование, но за сметка на това е със сериозен стаж в криминалните хроники, разбра HotArena. Въпреки това няма нито една присъда и дори върти три кръчми по морето.
Той беше позорно изгонен от шоуто, след като разигра грозна сцена при чорбаджиите. Подразнен от забележка на Елизабет Илчева, че не си чисти тоалетната и нежеланието й да се сдобри с него след това, той й удари шамар, който се отпечата върху бузата й.
Заради това продуцентите на шоуто Иван и Андрей решиха да го отстранят от формата. "Има много хора с възможности и пари като Иван Милин. Но има и една много дебела разделителна линия и тя се нарича агресия и то физическа агресия към жена. И в най-консервативния, и в най-либералния свят тази черта не бива да се преминава. Това е позицията на цялата продукция", обяви Андрей Арнаудов.
"Много хора гледат Фермата, защото пропагандираме определени ценности. Смятам, че дължим на всички жени, които са преодолели насилие, а и на всички вас, да се разделим с Иван Милин. Това е наше решение, наша отговорност и наше право, записано е дори в договора му. Решението ни е окончателно". "Поемам си отговорността, аз съм мъж, виновен съм", бяха последните думи на Милин в шоуто, предават от Телеграф.

Публикувана на
19 Септември 2019 година