Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Седмокласник загина

Видяна: 21400 пъти

14-годишният Ивайло Вантов е ученикът, който вчера полетя от 14-ия етаж на блок 67 в столичния квартал "Дружба 1". Седмокласникът учи в близкото 4 ОУ "Професор Джон Атанасов", където е трябвало да отиде и днес. Тялото му е намерено от минувачи, които минавали по пътеката до блока около 7 часа.
Родителите му са тръгнали рано на работа и той вероятно е бил сам в апартамента, когато се е разиграла трагедията. Засега основната версия е самоубийство, но причините не са ясни.
Тийнейджърът тренирал бадминтон и имал доста приятели в квартала. С нищо обаче не е показвал, че изживява някаква лична драма. "Видяхме се 2-3 дни преди да започне училището. Държа се напълно нормално, дори се шегуваше, всичко му беше наред", разказаха пред "Трафик нюз" приятели на Ивайло, които живеят в съседни блокове.
Според тях Ивайло казвал, че си има приятелка, за която често споменавал, но не те не са я виждали. Директорката на 4 ОУ отказа да коментира случая, защото в момента върви разследване, което трябва да установи причините за трагедията. лупабг

Публикувана на
18 Септември 2019 година