Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Софка иска сватба-дубъл с Гринго

Видяна: 19947 пъти

Софи Маринова тотално е изкукала, чудят се феновете й, след като ромската перла хвърли нова бомба в публичното пространство с признанието, че иска отново да се омъжи за Гринго. След многото скандали и жалби в полицията за тормоз, довели до развод само два месеца след сватбата им, скоро настъпи обрат в отношенията на ромското семейство и те отново се радват на щастливи мигове заедно, че даже искат и сватба.
Маринова разкри, че двамата отново са много влюбени, искат бебе, а защо не и сватба. Софка обаче не иска отново пищна венчавка, а само да минат през гражданското.
„Всяко семейство се кара, всички имат разправии. Аз съм известна личност, прибирам се по-късно, срещам се с повече хора и е нормално да имаме повече скандали и шамари" заяви чистосърдечно изпълнителката.
Преди време Софи Маринова подаде молба за развод и заяви публично, че Тодор Давидов - Гринго я тормози, дори и счупил ръката за трети път, ето защо тя решила да го остави. На свой ред изоставеният съпруг започнал да я преследва и тормози, което наложило ограничителна заповед.
Сега двамата отново работят за бебе. Софи много иска да роди за втори път, като и да е булка отново. Тя приема побоищата от Тодор Давидов и счупената й от него ръка за нещо нормално и в реда на нещата. лупабг

Публикувана на
17 Септември 2019 година