Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Андреа стана за смях

Видяна: 22400 пъти

Андреа за пореден път стана за смях, като сега успя да "изтрие" ухото си. С обработката на снимките си, бившата на Кобрата заличи дясното си ухо, забеляза Lupa.bg. От фотоса се вижда стабилният ретуш по лицето на изпълнителката, която в последните години няма нито един хит.
Последователите й в социалните мрежи не спират да й правят забележки да бъде по-естествена и истинска, да се показва такава, каквато е и в тялото, а не да се представя за манекенка. "Нали те виждаме и на живо, защо се обработваш толкова" - гласи един от коментарите в социалната мрежа.
„Защо сме толкова изхабени? Защо като сме млади, сме страстни, смели, благородни, вярващи, а на 30 години вече сме напълно износени? Защо човек попада в емоционалния капан на прекомерната консумация, друг си пуска куршум в главата, трети търси утеха в алкохола? Защо хората задушават страха и мъките, цинично потъпквайки портрета на тяхната чиста и красива младост? Защо като веднъж паднем, не правим опит отново да се изправим. Защо като сме загубили едно нещо, не търсим друго? Защо?“, написа бившата годеница на Кобрата под снимката с отрязаното си ухо.

Публикувана на
17 Септември 2019 година