Новина от категория България
Архив на публикациите

Глория най-сетне призна, че била любовница на Жоро Илиев

Видяна: 26047 пъти

След като от 2 десетилетия се прави на ударена по темата, за първи път в биографичната си книга фолк дивата Глория разказва за страстната си любов с Георги Илиев. Публична тайна е, че тя има 2-годишна връзка с боса на ВИС-2, започнала през 2001-а и приключила през 2003-а година.
Бившият бос на Локо в един момент дори изоставя съпругата си Мая Илиева и заживява с любовницата си. В този период певицата официално се развежда със съпруга си Илия Загоров. Злите езици дори шушукат, че е правила аборт от Жоро и така го е лишила от единствения шанс да има биологично потомство.
Краят на отношенията им е бурен. Той се връща при съпругата си и двамата започват процедура за осиновяването на момиченцата, които са единствени наследнички на разстреляния бос. Изоставената Глория пък започва връзка с крупен оръжеен търговец. Досега тя намекна за аферата си с боса на ВИС-2 единствено във видеоклипа на песента си "Крепост", който излиза през лятото на 2003-а. Песента възпява любовта на лирическата героиня към "лошото момче", а ролята на Жоро Илиев във видеото изпълнява Асен Блатечки.
Сега, в мемоарите на певицата, щяло да има много детайли около "опасната любов". Името на Жоро Илиев обаче е променено, той ще фигурира в творбата с прякора си Главния или Боса. лупабг

Публикувана на
17 Септември 2019 година