Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Кали чака 4-то дете от четвърти мъж

Видяна: 28920 пъти

Фолкпевицата Кали очаква четвърти наследник, научи HotArena. Бебето й е плод на любовта й с 4 години по-младия от нея Атанас, с когото певицата има връзка около половин година. Аферата им стартирала дни след като се раздели с Влади – баща на третия й син.
Според думите на приятелка тя била заченала от новия си приятел и съвсем скоро семейството й ще се увеличи с още един член. Кали и Анастас заченали наследника си през лятото, когато се отдали един на друг. Изгонила големия си син от дома си, тъй като бил пълнолетен и трябвало да се оправя сам с живота. Другите си две деца пратила при бащите им за лятото.
Напоследък кариерата й замира и тя е решила да хване и последния влак за зачеване и да върже още един богат мъж. Певицата може да е спокойна, че бащите на синовете й ще се погрижат за тях и ще им подсигурят бъдещето.
Има трима синове от трима различни мъже. За първия не се знае почти нищо, вторият - Антон Краус, я гледаше като писано яйце, но тя реши да заживее със ски инструктора Владимир. Реши се и роди и от него и нещата изглеждаха повече от чудесни. Приятелка на фолкпевицата я издаде, че е бременна, пише show.blitz.bg.

Публикувана на
17 Септември 2019 година