Новина от категория България
Архив на публикациите

„Не харесвам България!“, обяви в ефир Николета

Видяна: 26230 пъти

Най-популярната „Мис Плеймейт” у нас Николета Лозанова бе специален гост на предаването „Папараци”, което стартира вчера новия си сезон в ефира на Би Ти Ви.
Преди няколко години НиЛо даде старт на телевизионното шоу като водеща, малко по-късно бе сменена от Венета Райкова. В интервюто си пред Венета Николета Николета заяви:
„Ако трябва да бъда откровена и с риск да обидя някой - аз наистина не харесвам България. Знам, че тази моя реплика ще предизвика огромна вълна от негативни коментари, но, за съжаление, това е самата истина...Тук не се чувствам щастлива, защото хората са негативни и винаги гледат в чуждата паница. Имам чувството, че хората в България разбират от всичко, докато в чужбина не е така. В момента, в който кацна на летището в София, веднага започва да ме боли глава. Заради лошата енергия. С огромно удоволствие бих напуснала България. Надявам се това да се промени.”
Николета също сподели, че чрез работата за своята линия за бельо сама успява да се осигурява финансово и името ѝ работи за нея. И още: „Аз не съм държанка!” А мнението й за българските жени е, че „общата картинка продължава да бъде лишена от класа”.лупабг

Публикувана на
17 Септември 2019 година