Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Как ще сме с любовта и здравето във вторник

Видяна: 19093 пъти

• Овен
• До обед трудно ще пробивате бронята на другите и ледовете в отношенията. Ще се изнервите, ще чакате дълго пред гишетата за някакви документи и услуги. Но следобед може да имате неочаквана печалба или предложение за съвместна работа, което ще ви помогне да спечелите нещо допълнително до петък. За утре нищо важно не планирайте и не започвайте.
o Работа 4
o Пари 4
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
• Телец
Този ден слага всеки на мястото му. Маските падат, лъсват истинските намерения, а това ще ви даде шанс да направите печеливш ход до края на деня и да спечелите. Пренебрегвате някой, който ви е пренебрегнал. Ден на нестандартни решения и действия, които не сте планирали, но ще се окажат навременни и изгодни. Луната навлиза в Телец и стимулира мисленето ви в една успешна посока.
o Работа 6
o Пари 6
o Любов 6
o Късмет 6
o Здраве 5
• Близнаци
• Ден на преобразяването. До обед карате по план и график, но следобед всичко се обърква, размества и получава нови насоки. Бъдете готови да реагирате в движение на случващото се и да яхнете вълната на промяната. До вечерта някой може много да спечели, а друг да излезе от позицията, в която се е разпореждал и печелил. Ще видите доста хора в истинската им светлина.
o Работа 6
o Пари 6
o Любов 6
o Късмет 5
o Здраве 4
• Рак
До обед плувате в свои води, свършвате добра работа не само за себе си, но и за някой друг. Следобед ще разберете кой и доколко ви цени. Очертават се печалби лично за вас от хората, на които сте помогнали. Някой ще премълчи и няма да сподели за успеха постигнат чрез вас, но друг ще почерпи и може да ви предложи дълготрайно сътрудничество. В този ден маските падат.
o Работа 4
o Пари 4
o Любов 4
o Късмет 5
o Здраве 4
• Лъв
17-и. Бъдете максимално обективни. Не вярвайте на ласкатели. Вероятно е да позволите намеси или да следвате пасивно чужди мисли, намерения и амбиции. Това не е в природата на лъва-водач. Вижте се отстрани, откажете се от една илюзия и не издигайте чуждото знаме като свое. Не финансирайте чужди проекти за сметка на своите или тези на децата. Всичко се вижда изкривено.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 4
• Дева
В първата половина на деня е вероятно да получите откази или нещата да не потръгнат както го очаквате. Но до вечерта ще получите това, което искате и за което претендирате. В този ден се получава по заслуги. Ще си дадете сметка кой доколко ви оценява и има нужда от вас. Маските падат. Виждате отношенията си в истинската им светлина. Време е да си направите изводите.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
• Везни
17-и денят има своята рискова и успешна половина. До обед проблемите ще са повече за родените в третата декада. Каквото отложите за следобед ще ви донесе придобивки и пари, а може би и благоприятно развитие в бизнеса и договорните отношения. Откажете се от една илюзия, свалете розовите очила и си дайте сметка кой в действителност ви обича и държи на вас.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 4
• Скорпион
Ден на кривите огледала и кривите сметки. За всичко трябва да се плати повече от предвиденото и приготвеното. До обед имате повече степени на свобода. Бързо уредете неотложните плащания и дейности. От обед Луната навлиза в Телец - знакът на опозицията ви. Група хора ще гласуват против вашата кандидатура и пълномощия. Отношенията се вледеняват. Не е ден за компромиси.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
• Стрелец
В този ден всеки ще получи по заслуги. От две страни ще ви връщат дългове на внимание и подкрепа, а от трета ще изискват още повече старание, но ще предложат и повече пари. Ще разберете кой и доколко ви цени и това ще ви помогне да се преориентирате в бизнеса и деловите връзки. До края на деня ще се похвалите с печалба или с изгоден договор и предложение.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 4
• Козирог
Започвате с откази и срещате такива. Днес трудно се излиза от точката на замръзване. Сякаш отношенията ни са се вледенили независимо какво е времето навън. От обед задухва вятъра на промяната. Ще ви търсят тези, които са се опитали да ви пренебрегнат, да избягат от личния ви контрол и от съвместната работа. Ще получите изгодни предложения. Доходите ви ще нараснат.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 5
• Водолей
• Ще срещате открита и прикрита неприязън. Ще се наложи да отбивате нечии атаки, ще се охарчите с непредвидени покупки и разходи за вас, за семейството и децата. Вложете повече обективност, а не емоции и страсти в отношенията си. Докато вие мислите за любов и взаимност, друг ще мисли как да извлече ползи от общуването си с вас. Утре ще се събудите с една идея по-бедни.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
• Риби
Денят ще поднесе разочарования сутринта, но до вечерта ще имате повод да почерпите. Ще извлечете максимална полза от преговорите, които водите. Кандидатствайте за субсидии, но без да включвате странични хора в проектите си. Ден на леденото сърце. Всеки търси начин да уреди и внедри себе си и близките си на престижни и печеливши позиции. Слагате край на една илюзия.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
Ч.Р.Д
Личната ви година е двойка. Сега е момента да намерите и привлечете партньорско рамо, на което да се опрете в бизнеса и в любовта. Сплотете и семейните редици. Търсете начини да завладеете нова пазарна и професионална ниша в следващата година, която ще бъде силна за вас в юридически и професионален план.
Родените днес до обед ще са значително по-дейни и спортно настроени личности, а родените следобед ще са насочени повече към парите, придобивките и всички подсигуряващи фактори. Тези деца ще имат нестандартен подход и ориентация в живота. Ще надушват с някакво шесто чувство печелившите ниши на пазара. монитор

Публикувана на
17 Септември 2019 година