Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Роналдо се разплака в ефир

Видяна: 18544 пъти

Голямата звезда на световния футбол Кристиано Роналдо направи шокиращи разкрития за баща си Жозе Динис Авейро и се разплака в ефир. Петкратният носител на "Златната топка" бе гост в шоуто на Пиърс Морган, а водещият пусна клип на бащата, в който той говори колко е горд със своя син.
Видеото е направено през 2004 година преди европейското първенство. Жозе Динис Авейро е бил алкохолик и почива на 52-годишна възраст.
"Никога не съм виждал това видео. Никога не съм виждал това видео. Невероятно", каза португалецът. Мислех, че интервюто ще е забавно, но не очаквах да плача. Но никога не съм виждал тези кадри. Трябва да го покажа на моето семейство. Но наистина не познавам баща ми на 100%. Той беше алкохолик. Никога не съм говорил с него, не съм водил нормален разговор, беше тежко", сподели през сълзи Роналдо, който е само на 20 години, когато баща му почива.
"Да бъда номер 1 и той да не го види, да не види как получавам награди, да не види в какво се превърнах... Моето семейство видя - майка ми, братята ми, дори моят най-голям син, но баща ми, той не видя нищо. Това беше...той умря млад", допълни нападателят на Ювентус. блиц

Публикувана на
16 Септември 2019 година