Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Щерката на Глория гони Андреа по тонаж

Видяна: 23040 пъти

Симона Загорова влезе в позорна битка с Андреа коя е по-дебела. Щерката на Глория се е наляла значително и догонва бившата на Кобрата. И двете пухкавелки вече преминали 75-те кила, но на снимките си изглеждат слаби като вейки, видя HotArena.
Може да е взела таланта на именитата си мама, но не е наследила хубавата фигура и здравословния й начин на живот. На необработваните с фотошоп снимки си личат излишните 20-ина кила. За да скрие наедрелите бузи, начинаещата певица застава странично на и прикрива сланинките с част от косата.
22-годишната дъщеря на примата на фолка е буквално е лелка пред Глория, смятат феновете на фолка. Тя тръгна по нейния път и гради самостоятелна кариера, прави песни и клипове, ходи по светски партита, но бледнее пред известната си родителка.
Феновете й я сравниха с Андреа. И двете са млади, но имат проблеми с наднорменото тегло. За техен срам момите обработват кадрите си с фотошоп, за да изглеждат слаби като манекенки, пише Уикенд.
Като по-малка Симона имаше проблеми с тлъстините, но властната й майка я подложи на строг хранителен режим и така момичето успя да се втали за абитуриентския си бал. В последните години обаче пак се е ошишкала и колкото и да се опитва да крие тялото в широки дрехи, от километри си личи едрата фигура.
Явно е наследила по-пухкавите си форми от татко си Илия Загоров. За разлика от 45-годишната русчуклийка, която се ограничава в яденето, наследницата й плюска като за последно вредна храна и бяга от спорта като евреин от работа. Не е фен на фитнес, но обича пици, бургери и сладкиши. Става все по-едра с всеки изминал ден, а майка й не може да се бори с вълчия й апетит.

Публикувана на
15 Септември 2019 година