Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Бившата жена на Лукарски му го върна

Видяна: 30960 пъти

Бившата съпруга на Божидар Лукарски – Ива Йорданова, има нов любим, узна HotArena. Само няколко месеца след като двамата обявиха официално ,че са се развели, танцьорката призна, че е обвързана Тодор Пеев, който е доста по-млад от ексминистъра.
34-годишният мачо се занимава с мениджърство на интернет портал за култура, създаващ медийна, телевизионна и филмова продукция. Макар да са съвсем прясна двойка, наскоро двамата били гости на сватба, а под снимките от тържеството Тодор написа, че не те са младоженците, но скоро може и да бъдат, писа „Ретро“.
Според запознати, Ива неслучайно избрала точно сега да признае за новата си връзка. Припомняме, че само преди един месец Божидар й мина изненадващо под венчило с екзотична арабка. В разгара на лятото той каза „да“ на богаташка, носеща интересното име Лида Азади. След сватбата двамата заминаха на меден месец в Италия.
Лукарски и Ива се взеха през май 2016 г. пред очите на политическия елит на страната. 2 години и няколко месеца по-късно се разделят, като причината за това все още не е ясна.

Публикувана на
12 Септември 2019 година