Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Брадли Купър неузнаваем

Видяна: 21080 пъти

44-годишният актьор реши да зарадва малката си дъщеричка, като я заведе на едно незабравимо приключение, включващо редица атракциони в увеселителния парк Дисниленд в Калифорния. Папарашки снимки разкриват прекрасното време, което таткото и детето му прекарват заедно.
2-годишната Леа де Сен направо сияе от радост на въртележка, на която двамата се качиха. А когато не се забавлява на някоя люлка, тя стои на раменете на гордия Купър, който с удоволствие я носи на плещите си из парка на Дисни.
Но наред с всичко друго, на очи се набива и промяната във външния вид на звездата, заради която много от почитателите му не успяха да го познаят. Според феновете му той е напълно преобразен. Трансформацията му се дължи на нова къса прическа и най-вече на мустак, който е оставил, след като е махнал останалата част от брадата си.
Новият стил на Брадли Купър предизвика противоречиви реакции сред феновете му. Външният вид на Брадли доведе и до редица шеги и сравнения. Някои го оприличиха на застаряващ актьор от жанра за възрастни. Други се бъзикат, че определено Купър ще влезе в ролята на един от братята Марио в екранизация по култовата компютърна игра. дир.бг

Публикувана на
28 Август 2019 година