Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Рапърът Ицо Хазарта пълни портфейла си във фолк заведения

Видяна: 26108 пъти

Хип хоп звездата Ицо Хазарта наруши един от дългогодишните си принципи – да не пее във фолк заведения. На 39-годишна възраст рапъра пристана на чалгата и започна да дели сцена с Галена, Емануела и Преслава, разкрива таблоидът „Уикенд”.
Преди дни, на 19 август, Хазарта имаше участие във фолк заведението „Хали Гали” в Приморско, известно като „меката на чалгата” в курортния град. Да слушат хитовете на звездата от разпадналата се група „Ъпсурт” се стекоха близо 500 човека. Мнозина от тях бяха крайно озадачени от решението на Ицо да се подвизава в най-известното фолк заведение в Приморско, където участия от 20 години насам имат само фолкзвезди.
Оказа се, Ицо Хазарта е решил да се напечели през лятото, следвайки стратегията на по-младите си, но подигравани от него свои колеги от хип хоп бранша, които от години не се свенят да приемат участия в чалга барове. Този летен сезон Христо Петров, както е истинското име на изпълнителят на „Браво, господине”, е имал над 20 изяви по Южното и Северното Черноморие, като половината от участията му са били във фолк дискотеки. Собствениците на чалга баровете плащат по 6 000, а някои и по 7 000 лева, за да наемат Ицо Хазарта, тъй като и това лято софиянецът съумя да извади музикални хитове, които дънят денонощно по морето.
„Хип-хоп сцената отесня за Ицо и той мина към участия във фолк дискотеки. Остана му да направи един дует с Галена, или пък да изпее „Сине, сине”, подмятат по негов адрес представителите на музикалния бранш в седем-осми такт.
Тази пролет Ицо Хазарта изненадващо се раздели с „Ъпсурт” – група, основана от него през 1996 г., за да запише първия си солов албум „Неправилен рап”, от който извади няколко хита. Фенове на хип хоп групата „Ъпсурт” подозират, че Хазарта е изоставил Бат Венци, Буч и останалите от бандата, за да печели повече пари като самостоятелен изпълнител.
„Преди хонорарът от 8 000 лева се делеше на четири, а сега Хазарта сам прибира по 6-7 бона на участие. Време му е и на него да се напечели”, оправдават концертите на рапъра в чалготеки верните му фенове.лупабг

Публикувана на
25 Август 2019 година