Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Как да се опазим, ако някой ни кълне

Видяна: 36720 пъти

Ясновидката Николета Йорданова е доказан феномен със силата на своите способности, с точността на прогнозите и умението си да помага на хората. Тя е от Червен бряг и живее там до днес. Умее да предвижда бъдещето, да покаже разрешението на любовни и семейни проблеми.
Когато чуем някой да ни кълне, не бива да го гледаме право в очите, а да бягаме далеч и да се обърнем с гръб към него, представяйки си, че зад нас има огледало, съветва тя: „Това се прави, за да може клетвите да не стигнат теб, а да се върнат при този, който ги изрича. Но трябва да си го представиш, иначе си вътре“.
Има и свой доказан метод, с който можем да се предпазим от лоши очи и уроки: Всички, които усещат симптомите на чуждото влияние върху себе си като отпадналост, главоболие, гадене, несполуки, безпричинна умора и страх, да вземат една намокрена метла и през бравата на входната врата на жилището си да я изтръскат. С водата, която пада, да измият лицето на урочасания. Това обаче помага за момент“, обяснява ясновидката.
При по-сериозни случаи съветва да се правят индивидуални амулети, в които се вграждали специални неща, създаващи енергийна защита. Само те можели постоянно да ни предпазват от негативно влияние на хора, които искат да ни омагьосат или урочасат. ретро

Публикувана на
23 Август 2019 година