Архив на публикациите

Ползващите емоджита правят повече секс

Видяна: 25240 пъти

Потребителите, които използват емоджита в съобщенията си, правят повече секс от останалите, установиха две американски проучвания, цитирани от в. "Метро". Над странната връзка между емоджита и секс работили екипи от Института Кинси от университета в Индиана и от Лейк Форест колидж в Илинойс.
Учените със сигурност установили, че хората, използващи редовно емоджите и емотикони, се впускат по-често в сексуално общуване от останалите. Били изследвани над 5300 незадомени американци на възраст между 18 и 84 години. Тридесет процента от тях използвали емоджита при запознанства. Те се оказали с по-многобройни сексуални завоевания.
При второто проучване, обхванало 275 души на възраст между 18 и 71 години било констатирано, че тези от тях, които използвали емоджита в общуването си, имали по-добър успех при запознанствата си с в специализирани сайтове. Според учените хората, прибягващи до споменатите символи, са по-уверени в себе си и по-забавни. Това ги прави по-успешни в очите на потенциалния партньор. Емоджитата говорят за младежки дух, а той често е считан като предпочитано качество при избора на сексуален обект. лупабг

Публикувана на
22 Август 2019 година