Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Хвърлят футболист в Дунав, хванали го с гаджето на мутра

Видяна: 24960 пъти

Млад мъж е изваден в много тежко състояние от Дунав край Козлодуй, съобщава "BulNews". В събота разхождащи се край реката чули викове за помощ и веднага подали сигнал на телефон 112.
На място пристигнали спешни медици и полицаи, които с общи усилия извадили от водата мъж, който бил полужив. Оказало се, че това е 30-годишният Иван Иванов, популярен като Паричката. Мъжът е от Русе, но работи в АЕЦ и е част от футболния отбор Огоста от близкото село Хайредин.
Лекарите установили, че здравословното му състояние е тежко и затова веднага го транспортирали в „Пирогов“. Иванов е с множество счупвания, които нямат нищо общо с падане в река. Пред разследващите пострадалият изненадващо обяснил, че е пострадал, докато се разхождал и така получил травмите в прешлените си.
В Козлодуй обаче се коментира, че Паричката е бил хванат на калъп с гаджето на местна мутра, който го пребил и хвърлил в Дунав. Не е конфликтен, но всички знаят за неговото влечение към нежния пол и затова не са изненадани, че е заловен в крачка. Може би и по тази причина не е подал жалба в полицията и така случаят остава без последствия за участниците в него. блиц

Публикувана на
21 Август 2019 година