Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кои ги очакват големи промени през септември

Видяна: 38600 пъти

Септември месец може да се окаже наистина съдбовен за някои зодиакални знаци. Неприятен е фактът, че някои от промените определено няма да са за добро. Те ще бъдат болезнени, но поне ще ви отворят очите.
Съдбата ще поднесе трудни изпитания пред няколко зодии и те ще трябва да преживеят болката на предателството от най-близките си хора.

Оказва се, че сред обкръжението ни има личности, които са се престрували, че се интересуват от нас и ни мислят доброто. Целта им е била чисто егоистична, а ние сме им били нужни по пътя към крайната цел. Астролози съветват да не подценявате думите им, а да си имате едно наум през следващия месец. Трябва да се опитате да подходите философски към нещата и да не изпадате в депресия. Оставете ги да тръгнат по пътя си.
Близнаци
Астролозите съветват да сте много внимателни във всяко свое действие. Вие сами може да провокирате някой да ви предаде, а след това няма да сте в състояние да простите. Тази неприятна прогноза обаче може да бъде избегната, ако подходите мъдро в ситуацията и те готови да диалог. Не трябва да се поддавате на емоциите си. Важно е да спрете да манипулирате близките си и да спрете да ги обиждате. Също толкова важно е обаче и вие да не се поддавате на подобни неща.
Козирог
Вие обикновено имате мъж идол,на когото сте подражавали. За вас той е модел на благоприличие, успех, интелектуално, физическо и духовно развитие. Този конкретен човек обаче през месец септември ще ви донесе много голямо разочарование. Ще направи нещо грозно и злобно. Важно е да осъзнаете, че не може да идеализирате някого придавайки му въображаеми качества. Това е един обикновен човек и също както всеки, така и той има своите недостатъци. Проблемът при вас ще е най-вече заради провалените очаквания.
Стрелец
Най-близкият ви и скъп човек ще се превърне в нещо крайно различно от това, за което се е представял досега. Разочарованието ви ще бъде огромно и нищо чудно да не успеете да контролирате емоциите си.Това обаче ще повлияе и на комуникацията ви с другите хора в обкръжението ви и отношенията ви с тях. Според астролозите твърде дълго сте крили главата си в пясъка. фНеобходимо е да се оглеждате по-често и трезво да оценявате хората около вас./jenata.blitz.bg

Публикувана на
19 Август 2019 година