Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Най-красивият престъпник зарязан от жена си

Видяна: 25193 пъти

Историята на 35-годишния Джеръми Мийкс прилича на истинска приказка. След като излежа две години и три месеца в затвора, той неочаквано се сдоби със световна слава и се превърна в истинска звезда.
В допълнение към титлата „най-красивия престъпник“ и договорите с известни дизайнери, Джеръми се обзаведе и със заможна булка. Любовната му афера с наследничката на модната империята Topshop Клоуи Грийн се превърна в най-обсъжданата тема в цял свят.
След като интимните му снимки с младата богаташка станаха публично достояние, съпругата му Мелиса, от която Мийкс има син, поиска развод.
През май 2018 г. Джеръми и Клоуи се сдобиха със син. Изглежда че радостното събитие не е успяло да укрепи връзката им. Наскоро медиите съобщиха, че Клоуи е зарязала красавеца и дори вече му е намерила заместник.
В момента щерката на милиардера Филип Грийн се забавлява с ново гадже, но предпочита да не коментира причините за раздялата си с Мийкс, когото доскоро наричаше най-прекрасния мъж в живота си.
"Двамата се разделиха преди около 2 месеца, но продължават да общуват помежду си", твърди анонимен източник, цитиран от US Weekly.
Той добавя, че Джеръми и Клоуи търсят купувач за жилището си в Лондон.
Оказва се, че красавицата изобщо не си губи времето. На 10 август 28-годишната богаташка бе заснета да отмаря на яхта в компанията на италианския спортист Ромми Джани. Двамата не крият чувствата си.
Кризата в отношенията им е започнала преди известно време. През май най-красивият затворник пропусна първия роден ден на сина си, за който цялото семейство се бе събрало на лъскаво парти в Монако.
Това е обидило Клоуи страшно много.
Феновете обаче предполагат, че за раздялата им са виновни родителите на богаташката. Филип Грийн, чието състояние се оценява на 3,6 млрд. долара, едва ли е бил във възторг, че дъщеря му се среща с бивш пандизчия.
Все още не е ясно при кого ще живее синът им след раздялата. Към момента момчето е при майка си и вижда баща си много рядко. блиц

Публикувана на
19 Август 2019 година