Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Момче посече семейството си с брадва и се самоуби

Видяна: 20374 пъти

16-годишен младеж от Русия закла цялото си семейство и се самоуби. Кървавата драма се е разиграла в нощта на 18 август в село Патрикеево, Уляновска област.

Тимур съсякъл с брадва трима възрастни – майка си - на 42 години, 69-годишната си баба и 66-годишния си дядо, и по-малките си брат и сестра, близначета, на 4 години, след което излязъл на улицата, нанесъл си няколко удара с нож и скочил от кула.
Малко преди да извърши жестокото престъпление, момчето изпратило гласово съобщение на свой приятел, на който разказал за плановете си. Казал, че не иска да убива баба си и дядо си, но щяло да се наложи, за да не се разстройват от смъртта другите роднини. Бабата и дядото на Тимур После убил майка си, брат си и сестра си, които не обичал особено много.
Следователите издирват приятеля, за да даде първите показания.
Съученичка на Тимур разказва, че момчето винаги се е държало много спокойно и тихо. Непрекъснато участвал в олимпиади и имал отлични оценки. „Много спокойно, тихо момче. Даваха го за пример. Много е добър, не може да е извършил подобно нещо...”, пояснява тя.блиц

Публикувана на
18 Август 2019 година