Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Софка пак се омъжва за Гринго, дал дума, че няма да я бие

Видяна: 22204 пъти

Латино сериалите в живота на Софи Маринова нямат край! След 3 месеца брачен развод, куп семейни скандали, завършили два пъти със счупване на ръка, жалба в полицията и последвал развод, обратно прибра побойника Тодор Давидов-Гринго.
Публикува две техни общи снимки в социалните мрежи, с които показа, че с бившия затворник отново са заедно. Ситуацията в стил „Бий ме, обичам те!”, разгневи загрижените й почитатели. Те избухнаха с коментари в интернет, недоумявайки защо е решила да го прибере обратно.
„Всяко семейство се кара, явно и ние сме били в такъв по-изнервен период.
Моля да ни оставят на спокойствие и да не наливат масло в огъня. Искам да си изживея любовта далеч от любопитните папараци. С Гринго решихме да поставим ново начало и отново да станем семейство. Женим се, бием се, развеждаме се, пак се женим... Ние, циганите сме така. Това си е наша работа!”, лаконична бе бъдещата дубъл-младоженка.
Имала сериозен разговор с него, дори се разплакал и се заклел, че повече няма да й посяга. Коментарът на битата певица озадачи близките и приятелите й, които били в течение на интимните драми на Софка и Гринго от самото им начало. Според тях при последния зверски скандал дори счупил ръката й.
Преди 3 години, още в самото начало на връзката им, Софка отново пострада след битова разправия с възлюбления си. „Гринго ме преби! Крещи, че ще ме изкорми!”, проплака тогава.
Оказа се, че 10 години по-младият от нея я ревнувал я от колеги и фенове, а след концерт в Брюксел така я потрошил, че се наложило да кърпят ръката й с 15 шева.
„ой е 2 метра, едни път като ме удари не мога да стана. От 4 месеца живеем на семейни начала, от 2 месеца ръката ми е счупена. Все съм виждала семейства да се карат, ама така, за гъдел”, оплака се тогава Софка.

Публикувана на
18 Август 2019 година