Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Цветан Цветанов и жена му в народни носии на събор

Видяна: 21472 пъти

Цветан Цветанов дойде на започналия вчера Фестивал на народната носия в Жеравна. Доскорошният втори човек в ГЕРБ не се бе появявал на публично събитие от месеци. Той беше на голямото фолклорно събитие със съпругата си Десислава.
- Г-н Цветанов, в какво качество сте тук в Жеравна тази вечер, отдавна не сте се появявал на публично събитие?

- Аз съм един обикновен български гражданин, съпругата ми е тук, щяхме да вземем и малката ми дъщеря, но нещата се промениха в последния момент.
- Откъде идвате?
- От София.
- Но имате тен, къде бяхте?
- Няма да споделя. Лично е!
- А какво бихте казали на всички българи, които тази вечер са тук?
- Подкрепям тази инициатива още от самото й начало. Гордея се с един истински българин – Христо Димитров, който прави нещо уникално, което запазва традициите ни и ни връща 150 години назад. Убеден съм, че всеки, който се посети фестивала в Жеравна, ще се почувства много добре.
- Ваши съратници търсят ли ви и има ли фигура, която бихте подкрепили на тези местни избори? При всички случаи ще имат нужда от вас.
- Тези, които са ме търсили съм разговарял с тях, дал съм им съвет, а другите им пожелавам успех и спортсменска политическа игра. Нека да има по-добри идеи, те да бъдат представени пред максимално широк кръг от хора, да се направи информират избор и да има висока избирателна активност.
- Но няма ли да се почувствате по-добре, ако ГЕРБ не успеят да постигнат резултата на тези избори от 2015 година?
- Вижте, в момента не съм в предизборния щаб, не участвам в активната политическа ситуация в ГЕРБ. В момента съм страничен наблюдател.
- Тъжно ли ви е?
- …Ще ми бъде интересно.флагман

Публикувана на
17 Август 2019 година