Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кои ще са късметлиите в петък

Видяна: 26600 пъти

• Овен
• Денят се свързва с богинята на човешката душа Психея. Стремежът е към помирение и разбирателство. Постарайте се да погледнете всяка ситуация от другата гледна точка. Помислете как се чувстват и от какво имат нужда хората, с които влизате в контакт. Всеки жест към другия ще позволява да се излезе от кризата, да се вземат благоприятни и устройващи и за двете страни решения. Ще са успешни сделките, в които царува компромисът, а не се действа от позиция на силата и властта. В този ден крясъците разболяват.
o Работа 5
o Пари 6
o Любов 6
o Късмет 5
o Здраве 4
• Телец
• Пълнолуние, първи ден от третата фаза на Луната. Енергетиката е хармонична. Природата се стреми да запази равновесието. Нека и вашият стремеж да бъде към баланс и хармония в отношенията, към любов и разбирателство. Не искайте нищо на всяка цена и си дайте точна сметка докъде може да стигнете в разговори и преговори и коя граница не бива да преминавате. Успехът ще дойде там, където властва добрия тон в отношенията и разговорите се водят от равни позиции. Сега е момента да се съберете и разберете.
o Работа 6
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 4
• Близнаци
• Навлизате в труден тридневен период. Препоръката е да смирите недоволството, да взимате балансирани решения и да се съобразявате повече с мнението и желанията на околните. Преди да предприемете каквото и да било действие, допитайте се до мнението на другите засегнати в ситуацията и не правете нищо на своя глава. Добре е да се направят взаимни отстъпки, а не непрекъснато да се настъпваме един друг. Астралното и физическото ни тяло се стремят към равновесие. Бъдете добронамерени.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
• Рак
• Днес може да намерите съюзници, да получите устройващи ви предложения и да си стиснете ръцете в името на едно дълготрайно сътрудничество и лична връзка. Някой ще отиде и по-далече тази вечер в прегръдките и в любовта. Чакайте посещение на личната си муза. Ще ви хрумнат блестящи идеи, които е добре да застраховате по някакъв начин преди да ги споделите и реализирате. Контролирайте амбицията и спазвайте диета. Всичко да е балансирано и да не се отива в крайности.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 5
• Лъв
• Днес с лекота ще привлечете съюзници и нови сътрудници. Старайте се да омиротворявате обстановката в работата и у дома, да помирявате спорещите и да търсите мнението на всички, с които контактувате. Не си нарушавайте спокойствието за дреболии и не изпадайте в подробности. Луната започва да намалява и „старее”, навлизаме в цикъл на разчистване. Добре е за диета, за чистене на дома и офиса и за прочистване от насъбраната шлака в душата. Простете и се разберете с близките и децата.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 5
• Дева
• Днес различни фактори и хора ще ви провокират и ще се намесват в избора ви. Вероятно е да се оформи група насочена срещу вашите интереси и позиции. Старайте се да не отивате в крайности. Не изказвайте крайни мнения и становища, за да не бъдете изолирани или отстранени от позицията, която заемате. Вероятно е в утрешния ден да имате и юридически проблеми поради действията или бездействието си в този ден. Не се хвалете с постиженията и намеренията си. Някой ще се възползва от информацията, която давате.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
• Везни
• Ден на баланса и хармонията. Движете се в златната среда и не си нарушавайте спокойствието. В този ден крясъците разболяват и вредят повече отколкото предполагате. Заемете се с почистващи и пречистващи процедури. При намаляваща Луна мръсотията лесно излиза. Служебната амбиция оставете за друг път. Намалете животинската храна и не яжте диворастящи гъби. В този ден кръвта се обновява, връзките ни също. Една спокойна разходка и размишление ще ви помогнат да намерите решението, което търсите отдавна.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 5
• Скорпион
• Днес може с всеки да се разберете и да стигнете до взаимно изгодно решение и сделка. Ще уредите важни документи и разрешителни, ще получите и право на достъп до важно за вас място и територия. Лесно може да влезете под кожата на важни за бъдещето ви хора, да станете ценни съветници, сътрудници и съюзници или пък да намерите такива за работата, която предстои да развивате. И независимо провокациите по пътя ви не се карайте с никого. Ще бъдете подложени на тест по търпимост и дипломатичност.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 5
o Здраве 5
• Стрелец
• Навлизате в тридневен рисков период. Този ден изисква уединение и смирение. Не споделяйте идеи и намерения. В тези дни може да ви хрумнат чудесни идеи, които е добре да не споделяте. Вероятно е да имате проблеми със закона и да не може да докажете, че даден проект и разработка са ваше дело. Разпределете задължения и отговорности, спазвайте правилата и законовите разпоредби. Може да бъдете санкционирани за неспазване на договори и уговорки. Не влизайте в спорове, бъдете дипломатични.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
• Козирог
• Оставете настрана служебната амбиция. Нищо да не се прави на всяка цена. Опитайте да се разберете и да действате синхронно с колегите си по важни за фирмата и дейността ви въпроси. Не се самоизтъквайте, търсете примирието при взимане на важни решения. Добър избор е уединението и работата в тесен кръг. Вечерта може да ви се обадят с изненадващо предложение, което ще даде повод да почерпите. Може да се окаже, че отдавна имате идея, която отговаря на търсенето в момента. Не се отказвайте да я доразвиете и реализирате.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 5
• Водолей
• Не променяйте програмата, не бързайте да започвате рискови дейности и реформи на работното място. Не се включвайте прекалено активно и в прибързаните шефски решения, които още в следващите дни може да бъдат отменени. Време е за активен отдих и подготовка преди старта на новите инициативи. Срещите от тази вечер може да ви осигурят нужната подкрепа, ресурси и връзки в бъдеще. Сондирайте мнения, търсете препоръки за дейностите, които възнамерявате да започнете. Ще се случват събития, за които ще почерпите
o Работа 5
o Пари 4
o Любов 4
o Късмет 5
o Здраве 5
• Риби
• До неделя Луната ще дефилира в знака на Рибите. Ден на умереността, на балансираната политика и на съзерцанието. Намерете си тихо и спокойно място, медитирайте и обмислете на спокойствие всяка идея и творчески проект. Вероятно е в утрешния ден да имате проблеми със закона, така че не планирайте рискови и преследвани от закона инициативи. Смирете недоволството. Един скандал може да ви раздели с важни за бъдещето ви хора Тази вечер очаквайте пик на вдъхновението си. В главата ви се оформя чудесна идея.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 4
Ч.Р.Д
Личната ви година е деветка. Остарявате и помъдрявате, правите лична и професионална инвентаризация и по някакъв начин късате с миналото. Затворете производствения си цикъл, приключете с безперспективните връзки и освободете място за новото, което идва в живота ви през 2020 г.
Родените днес притежават вродена дипломатичност и ще играят роля на балансьори в семейството и в обществото. Ще имат силна връзка с родените във втората половина на февруари. Родените привечер ще са надарени и с артистичен талант и с едно свръхсетивно усещане за сливане с природата.
Заченатите днес ще обичат природата ще се стремят вечно към идеала и ще придобият целителски способности.

Публикувана на
16 Август 2019 година