Новина от категория В общината
Архив на публикациите

В четвъртък може да е ясно кой ще е кандидатът за кмет на ГЕРБ

Видяна: 21777 пъти

Има голяма вероятност още в четвъртък да стане ясно кой ще е кандидатът на ГЕРБ за градоначалник на Пловдив, заяви днес кметът Иван Тотев по време на общественото обсъждане за тегленето на 13-милионния заем. Утре той ще се срещне с Бойко Борисов, като основната тема ще е кой ще бъде номиниран за наследник на кметския стол.
Тотев дошъл на общественото обсъждане, тъй като очаквал да има редица кандидати за кметове и общински съветници, за да може да им отговори личво за намеренията на Община Пловдив за реализация на проектите, които трябва да се финансират със заема. В залата беше Славчо Атанасов, който обаче не го запита.
Дългът от 13 милиона лева няма да бъде изтеглен в този мандат, гласуването за него ще е в следващия Общински съвет и новия кмет. Тотев обаче бил длъжен да докара процедурата почти до самия й край, тъй като във въпросните проекти са вложени изключително много енергия и труд от сегашната администрация. Той покани Славчо Атанасов и всички кандидати за кметове и общински съветници в кабинета си, като обеща, че на абсолютно всеки ще каже откровено какво е състоянието на града, както и какви са неговите проблеми и възможности. Обясни, че последните 8 години, какво и да е правил, е бил воден единствено от желанието си Пловдив да стане един по-добър град за живеене и е готов да съдейства на всеки, който има същите намерения. трафикнюз

Публикувана на
14 Август 2019 година