Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Д-р Енчев взел да пие хапчета, за да търпи вечно мрънкащата Теди

Видяна: 46080 пъти

Най-после стана ясно точно какво е разделило пластичния хирург на звездите д-р Ангел Енчев и майката на двете му деца Теди Велинова, научи HotArena. След много спекулации по темата, близки разкриха пред „Уикенд” истинската причина за скъсването им. Това бил тежкият характер на бившата моделка, която успяла да го докара почти до лудост.
Проблемите се влачили с години, но успявали да го играят идеалното семейство пред обществото. Зад лъскавата фасада на светските им изяви обаче се криел истински кошмар за пластичния хирург. Тя далеч не била вечно усмихнатата, нежна и предана половинка, за каквато се представя. В ежедневието си с него била вечно недоволна, мрънкаща и язвителна. Подигравала се с всеки негов недостатък. „Любима тема на Теди бяха проблемите на Ангел с килограмите”, твърдят близки до семейството.
Докторът от малък страдал от склонност към напълняване и това му създало комплекси за малоценност още в детските години. Както се вижда от старите му снимки, когато се е запознал с Велинова, д-р Енчев е бил далеч по-закръглен. Започнал да отслабва заради жена си. Тя обаче непрекъснато го подигравала за всеки килограм в повече. Наричала го „шишко” и „дебеланко”, а най-язвителна станала, когато решил да си направи липосукция, само и само да й се хареса.
Не била доволна от живота, който й осигурявал. Смятала мъжа си за стиснат, защото не я водел достатъчно често на пътешествия зад граница и не й купувал диамантени бижута.
В началото на връзката им тя си поставяла спирачки в това отношение, но след като родила второто им дете, решила, че си е оплела кошницата и вече може само да „дои” своята „златна крава”. Не преставала да му поръчва нови бижута, скъпи дрехи, обувки и чанти, дари обзавеждането в дома им държала да е „марка”.
Не харесала дори G-класата, която й подарил за рождения ден. Обявила, че е твърде скромен и скучен подарък за майката на двете му деца. В същото време категорично отказвала да работи. Оправдавала мързела си с грижи за децата. В дома им обаче се разхождали две гувернантки, които на практика поемали всички тези грижи, докато госпожата се занимава със себе си и своите претенции.
Резултатът от всички тези изисквания бил, че докторът не можел да вдигне глава от работа, за да угажда на жена си, която му се отплащала единствено с лошо отношение. Към края на връзката си с Теди той дори започнал да търси успокоителни. Госпожата живеела сама в луксозната им къща в софийския квартал „Симеоново”, докато той прекарвал основната част от времето в родния си Пловдив, където прави най-голямата част от операциите си.
Напрежението обаче ескалирало на последния му рожден ден, който двамата с Велинова прекарали в Солун. И досега не е ясно точно какво е направила, но когато се върнали в България, той й заявил, че с връзката им е приключено.

Публикувана на
09 Август 2019 година