Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Как ще сме с късмета и здравето този четвъртък

Видяна: 23363 пъти

• Овен
Денят въдворява ред в отношенията, помага да се раздели неделимото, да се преодолеят различията и да се вземат решения по важни и неотложни въпроси. Старайте се да не си нарушавате спокойствието и това на другите. Контролирайте претенциите и се съобразете с исканията на околните. Лесно ще се уреди всеки проблем, ако и двете страни направят своята крачка един към друг или нужните компромиси спрямо трети в ситуацията. Прояви на злоба, агресия и завист водят към падение. Сексът е противопоказен.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 5
o Здраве 4
• Телец
Трудно ще намерите изход и вариант за излизане от неблагоприятна ситуация, ако не зачитате позицията и мнението на другата страна в спора. Делете всичко поравно. Разпределете ролите в семейството и в екипа така, че никой да не бъде ощетен за сметка на друг. Не си позволявайте да предизвиквате скандали, да влизате в спорове и да се държите агресивно. Такава позиция ще ви разболее и ще дистанцира от живота ви важни и силни съюзници. Всяко отиване в крайности ще създава дискомфорт и ще вреди на връзките ви.
o Работа 4
o Пари 4
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
• Близнаци
Вродената ви интелигентност ще помогне в днешния ден да намерите правилния път и решението, което ще удовлетвори хората, с които сте свързани и имате работа за вършене. Търсете пътя на примирието. Природата се стреми да запази равновесието и ако действате синхронно с нея ще постигнете върхове в работата, кариерата и личните връзки. Не е добре да се подхранват конфликти. Бумерангът ще се върне. Не взимайте решения, които ще дават незаслужени предимства на един и ще ощетяват друг.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 4
• Рак
Днес е от значение да се запази статуквото, да не се извършват прибързани промени и да не се пренарежда пъзелът на дейности и връзки при отсъствие на титуляра или на пряко засегнатите в ситуацията хора. Утре ретроградно движещият се Меркурий отново ще се върне в знака на Рака, ще разбърка семейните и професионални отношения, ако не сте разпределили правилно времето, парите и чувствата си между работата и нуждите на дома. Така си подредете нещата, че и „вълкът да е сит и агнето да е цяло”. Печели дипломацията.
o Работа 4
o Пари 4
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 5
• Лъв
Луната ви гледа в опозиция от знака на Водолея. Старайте се да пипате с кадифени ръкавици, за да не нарушите крехкото равновесие на работното място и в отношенията с околните. Не е нужно да заставате срещу всички с искания и претенции, които в момента не могат да се удовлетворят. Намерете обходни пътища, по които да стигнете до това, което ви интересува. Дайте свобода на избора в живота на колегите, близките и децата. Временно се затаете и смирете амбицията. Меркурий се готви да напусне вашия знак. Не е време за нови сделки.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 5
o Здраве 4
• Дева
Денят се свързва с човешката душа. Постарайте се да влезете в положението на тези, с които влизате в досег. Не искайте прекалено много, но и не давайте всичко, особено на тези, които не са склонни да се потрудят и да дадат своята дан към общите напъни и интереси. Не влизайте в спорове и не си нарушавайте спокойствието на никаква цена. Добре е водените дела да завършат с примирие между страните или да се отложат. Малко повече уединение и размисъл ще ви се отразят добре. Ще намерите компромисното решение и вариант.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
• Везни
Денят се свързва с вашата природа, изисква балансирани и умерени действия и носи късмет, когато се следва политика на компромис и ненамеса в избора и действията на другите. Имате възможност да се разберете с всеки и да изгладите напрегнатите отношения от предните дни. Водете преговори по важни лични и професионални дела. Не повишавайте тон. Тенденцията е връзките да се обновяват и преминават на по високо ниво. Днес сексът е противопоказен, а изневерите вредят повече отколкото си мислим. Не яжте месо и гъби.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
• Скорпион
Денят изисква смирение. Не може във всичко да сте тарторът. Съобразете се с мнението на близки и колеги, търсете пътя на компромиса. В противен случай може да бъдете изолирани от средата си. От утре Меркурий ще ви гледа вече в стимулираща позиция от знака на Рака. Бързо ще се наложите в преговорите, ще стимулирате близките да работят в името на изгодни за тях или за вас посоки. Този ден изисква спокойствие, тишина, мир и любов в отношенията. Крясъците ще ви разболеят, скандалът ще ви раздели.
o Работа 4
o Пари 4
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
• Стрелец
Ако днес направите отстъпки и компромиси утре ще бъдете подкрепени и жестовете ще ви се върнат. Ако прибързате да обвините някого в нещо или да претендирате, независимо дали сте прави или не, ще загубите позиции и ще спечелите врагове. Не убивайте птици, ограничете месото. Не забранявайте на децата си нещо, което утре ще им разрешите, но в момента сте решили да ги възпитавате и наказвате. Решете спорните въпроси с компромис. Ако всеки неправи крачката си към другия бързо ще се разберете и прегърнете.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
• Козирог
Денят изисква фина чувствителност и разбиране към емоциите, желанията и стремежите на другите. Не отивайте в крайности, оставете и за себе си и за другия вратичка за измъкване от неудобствата, от взаимните проблеми и неуредените отношения. Не бъркайте секса с любовта. Обадете се на тези, с които прибързано сте влезли в конфликт и се опитайте да изгладите проблема. От утре Меркурий отново ще ви гледа в опозиция. Трудно ще се разберете по спорните въпроси и конфликтите ще се задълбочат. Не убивайте птици и мечти.
o Работа 5
o Пари 4
o Любов 4
o Късмет 5
o Здраве 5
• Водолей
Днес и утре Луната е във вашия знак. Пътувайте, опитайте да стопите дистанцията с нужните ви хора. Водете преговори, постарайте се да играете роля на балансьор в отношенията на тези, които са се заинатили и не искат да си подадат ръка, въпреки че усещат ползата от това. Купете и подарете домашен любимец, който ще изиграе ролята на гръмоотвод за проблемите в семейството. Ден на примирието и на желанието да се работи екипно в името на общото благо. Утре ви чакат придобивки и награди за добре свършената работа.
o Работа 5
o Пари 4
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 4
• Риби
На всички нива в отношения и работа търсете компромисните варианти. Взаимните отстъпки ще са мост в отношенията между двата бряга на личните ни амбиции и желания. Днес е важно да се срещнем по средата на този мост, да дадем шанс на другия и да очакваме подобно отношение. Денят се свързва с човешката душа. На никаква цена не си нарушавайте спокойствието, не влизайте в агресивни действия и разправии. И едно наследство е добре да се раздели поравно независимо заслугите и претенциите на двете страни.
o Работа 5
o Пари 4
o Любов 5
o Късмет 5
o Здраве 4
Ч.Р.Д
Личната ви година е еденица. Край с изчаквателната политика. Време е за активни и целенасочени действия в полето на личния ви интерес. Започнете нова работа, търсете контакти с фирми от чужбина, рекламирайте се и не пропускайте нито едно предложение и покана. Опитайте да влезете в нова среда и да спечелите съюзници. Сами трудно да се наложите и докажете.
Родените днес ще играят ролята на балансьори, помирители и обединители на хора с различни възгледи, дейности, разбирания и интереси. Ще имат много приятели особено в средата на Стрелци и Водолеи. Ще бъдат свързващото звено при преговори. Ще помирят и двете си баби.
Зеченатите днес ще имат тих и милостив характер. Ще обичат животните, ще се стремят към висши идеали и духовна чистота, но често ще са в дисхармония със средата си. Не се карайте ако ще правите бебето.монитор

Публикувана на
18 Юли 2019 година