Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво ни вещаят звездите за този петък

Видяна: 23760 пъти

ОВЕН
В този ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Ако усещате, че нямате достатъчна подготовка, за да се справите с някаква работа по-добре изобщо не се захващайте. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Денят е успешен за работещите в сферата на търговията. Днес просто е такъв ден.
Щастливи числа: 5,41,37,1,9,19
ТЕЛЕЦ
Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Петък със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 24,13,12,29,18,17
БЛИЗНАЦИ
Днес сте с променливо настроение. Денят е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Не предприемайте нови занимания в петък. Денят е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Денят може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 32,18,25,42,27,37
РАК
Днес имате куп неща за вършене. Денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Пазете се от силни емоции, за да не Ви попречат на работата. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 12,1,17,42,36,29
ЛЪВ
В петък за представителите на зодия Лъв възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Днес денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. Не предприемайте нови занимания в петък. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Днес дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 39,24,23,10,42,3
ДЕВА
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Денят е добър за покупки след работно време. Петък е блестящ ден за осъществяването на лични и делови цели. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Денят е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 38,26,42,0,4,10
ВЕЗНИ
Петък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Част от плановете Ви днес едва ли ще се осъществят точно по начина, който бихте желали. Въпреки това не се отказвайте от намеренията си и се старайте да свършите максимално полезна работа. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Петък носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 16,8,33,35,22,37
СКОРПИОН
Петък е успешен ден за Скорпионите. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Имате безброй много идеи, но точно вие сте твърде наясно, че най-напред всичко трябва да се планира, да се поставят целите, за да се започнат действия. Доста работа Ви чака по този случай. Парите няма да са Ви проблем. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Днес е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 46,19,5,29,40,25
СТРЕЛЕЦ
Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Бъдете особено предпазливи на работното място. Подгответе уговорените преди време договори и помислете са бъдещите си планове. Имате пари, не търсете повече. В петък се движете повече и планирайте срещи. В интимния живот емоциите са смесени. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 32,29,26,14,18,40
КОЗИРОГ
В чудесно състояние на духа са повечето от Козирозите през този ден. Днес едва ли ще Ви се работи много, но при добра организация можете да намерите кой да свърши по-голяма част от вашата работа. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Петък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 41,11,13,35,21,46
ВОДОЛЕЙ
Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание.Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Работата на вън ще Ви освободи от домашните задължения. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Денят е подходящ за занимания с изкуство. Петък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 16,12,17,31,34,8
РИБИ
Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Творческият подход в работата ще даде своите резултати. Денят е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Денят е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 38,34,43,10,32,46

Публикувана на
12 Юли 2019 година