Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Шокираща шашма е направил 13-ият братовчед на Тотев

Видяна: 39640 пъти

Не минава и ден без топ разследващи журналисти да не огласят някоя гръмка новост с придобитото имане и надничането под чаршафите я на кмета Иван Тотев, я на брат му или на някой от т.нар. градоначалнически приятелски кръг. Повечето от тях, обаче, са „пунта мара“, както се казва в наръчника по съвренна журналистика. Доказателство за това е и шокиращата шашма, извършена от 41-годишния пловдивчанин с инициали В. Т., който по информация на електронния всекидневник „Пловдив медия“ съвсем не е случаен човек – пада се по майчина линия 13-ти братовчед на Иван Тотев.

Динко ПЕТКОВ

Пловдивчани ще настръхнат, след като разберат, че не става въпрос за сделка с някое общинско имотче, а с продажбата на цял район, емблематичен за Пловдив – за Кючук Париж.
Кючукпарижани си нямат и понятие, че вече не са част от Европейската столица на културата, а са частна собственост на...африкански племенен вожд. Заради притеснение, че можем да предизвикаме международен скандал и да настроим вражески въпросното племе към България, премълчаваме за кой точно вожд става. Само ще споменем, че той ще притежава три бойни самолета в повече от нас, дори и като купим американските Ф-16. И копията на племенните воини са със сателитно насочване. Жителите на Кючука сами ще започнат да разбират какво се е случило, когато се опитат да продадат къщите и апартаментите си – ще се окаже, че това ще е невъзможно, тъй като по международния имотен регистър, те се водят вече чужда собственост.
Според нашия достоверен източник, шашмата е станала на един курорт в Северна Гърция. Не знаем засега как там са се засекли 13-ят братовчед на Тотев и африканският вожд. Известно ни е, че сделката е станала след поредната наздравица с узо. По време на петата или шестата чашка видният африканец заявил, че Париж му е любим град. Кметският родственик се възползвал от ситуацията и му предложил за продажба Кючук Париж. Тъй като не споменал, че това е квартал на Пловдив, племенният големец си помислил, че става дума за парижко предградие и веднага подписал чек. На масата, по непотвърдена информация, е бил и шефът на ВиК в Пловдив. Той пък обещал, че ще отклони някоя тръба от водната канализация под тепетата и липсата на питейна вода за племето ще бъде решена. Последвал, разбира се, нов чек, плюс няколко камили бонус. Цялата шашма предстои да лъсне. Най-видното доказателство ще е, ако в новия зоопарк се появят...камили.

Публикувана на
10 Юли 2019 година