Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Емил Чолаков в ролята на жрец

Видяна: 26560 пъти

Емил Чолаков се сбогува с Би Ти Ви преди два месеца, но все още не се е сбогувал с шоубизнеса и желанието си да е звезда, узна HotArenA.Преди дни той се поддаде на изкушението да се върне към веселите номера от близкото минало, само че не в телевизията, а в Народния театър, писа „Уикенд“.
Метеорологът влезе в ролята на жрец, който поведе няколко свои последователи в молитва против дъжд. Театърът прибягна до тази отчаяна мярка заради представленията на открито, които планира от месеци. Миналата година бе първата, в която спектаклите излязоха пред сградата, на специално изградена сцена под небето.
Точно за гвоздеят в програмата обаче – „Калигула” с Деян Донков, се изсипа такъв дъжд, че сигурно ще се помни с години. За да избегнат нов подобен инцидент, хората от театъра специално поканили Емо Чолаков да се помоли за сухо време. По ирония на съдбата денят на въпросния молебен бе най-дъждовният в София, като на много места дори имаше наводнения.
Твърди се, че бил доволен от своята нова заплата, но не можел да преживее, че вече не го показват по телевизията всеки ден. На моменти се изпускал, че горчиво съжалява за смяната на работното си място. И все се надявал да му предложат голяма заплата, за да се върне на стария си пост.

Публикувана на
28 Юни 2019 година