Новина от категория Огледалото
Архив на публикациите

Бляскави с очила

Видяна: 91160 пъти

Сменяте ли слънчевите си очила според модните тенденции или се придържате към максимата "винаги нося това, което ми отива"? Независимо дали сте последователи на модните тенденции или на собствения си вкус, вижте водещите трендове при слънчевите очила за лято 2019.
1. Очила като на скиор
Започваме с една много странн и дори леко футуристична тенденция. Топ тенденция при слънчевите очила са моделите, които приличат на скиорски. леко спортни, покриващи голяма част от лицето и с цветно огледално покритие. Този модел е подходящ за плажа или за ден в планината, не толкова за ежедневието. Въпреки това големите модни къщи се влюбиха в този модел и го налагат като тенденция за лято 2019.
2. Слънчеви очила с шарени рамки
Закачливи и открояващи се са рамките на слънчевите очила този сезон. Формата на стъклото не винаги е от толкова голямо значение, колкото самата рамка. Райе, животински принт, на точки и какво ли още не. Експериментирайте и попълнете арсенала си от летни аксесоари с чифт забавни очила.
3. Слънчеви очила с червени рамки
Друга тенденция при рамките на слънчеви очила е червеното. Очилата с червени рамки са секси и предизвикателни и може чудесно да се комбинират с чифт червени балеринки, чанта или друг аксесоар в този страстен цвят.
4. Рамки с блясък
Открояващите се рамки определено са на почит за лято 2019. Слънчевите очила, декорирани с камъчета или малко брокат са топ тенденция. При тях очилата се превръщат в доминиращ визията аксесоар и ако носите такива, трябва да сте по-обрани откъм бижутата си.
5. Триъгълни слънчеви очила
Триъгълните очила с леко футуристичен ефект също ще се радват на популярност този сезон. Интересното при тях е, че подхождат повече на по-небрежна визия или на street style тоалети.
6. Мини слънчеви очила
Мини слънчевите очила не са толкова практични от гледна точка на слънцезащита, но пък стоят като ретро шик към визията. Отново трябва да подчертаем, че не са подходящи за елегантен стил. Най-добре се съчетават с ретро или бохо дрехи.
7. Очила с големи квадратни стъкла
Малко по малко се връщаме на територията на класиката и на вечните тенденции. Старите ви очила с квадратни рамки са също толкова актуални и през лято 2019. Те помагат за контуриране на лицето и подчертаване на ъглите му.
8. Очила с големи кръгли стъкла
Слънчевите очила с големи кръгли и овални стъкла са също класика в жанра и са винаги на мода. При тях формата помага за омекотяване на чертите на лицето и са подходящи, ако имате черти, които искате да смекчите.
9. Слънчеви очила с огледални стъкла
Има нещо много секси и предизвикателно в очилата с огледални рамки. Те като че ли придават загадъчност и дори леко високомерие на онзи, който ги носи. Със сигурност имате поне един такъв чифт, останал ви от минали сезони. Ако не, никога не е късно да се снабдите с един.

Публикувана на
23 Юни 2019 година