Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Бенките по лицето издават съдбата ни

Видяна: 28720 пъти

Смята се, че бенките по рождение, намиращи се на лицето, носят кармично послание и важна информация за личността ни, както и как ще протече животът ни. Така например бенка на лавата буза е знак, че до тридесетата си годишнина този човек всичко ще постига с много труд и няма да има голям късмет.
Но след това има огромен шанс да живее в охолство и да бъде много уважаван. Бенката на дясната буза говори за изключително своенравен характер.
Нежелание за компромиси и избухливост. Бенка в лявата част на челото е знак, че ще бъдеш много обичан от хората и ще ти върви в любовта. В дясната част пък е знак за непостоянство – започваш нещо и го зарязваш по средата, за да почнеш друго. Бенка до лявото око или на левия клепач говори, че мисията ти е да командваш и да се разпореждаш. Само така ще имаш успехи в живота.
Бенка до дясното око или на десния клепач значи, че животът ти ще бъде спокоен, без много тревоги и проблеми. Бенка между веждите показва забележителна интуиция и остър ум. Такива хора са на много високо ниво и от тях можем само да се учим. Бенка до устната е гаранция за много щастлив живот. А на носа означава, че трябва да се посветите на науката. Бенка на ухото имат хората, които много трудно могат да бъдат разгадани. Сложни личности, с много задълбочено, но и глобално мислене.ретро

Публикувана на
01 Юни 2019 година