Архив на публикациите

Мик Джагър пак е на линия

Видяна: 21411 пъти

След като преди дни Мик Джагър пусна клипче в Интернет как репетира неподправените си сценични движения в залата за танци, днес рок динозавърът зарадва милиони с видео, в което за пореден път доказва, че е в топ форма след сърдечната операция преди малко повече от месец. Музикантът публикува в Инстаграм доказателство, че работи по нови парчета.
Краткото видео показва Джагър с китара в ръка, който сввири нови мелодии в репетиционната. То е придружено с надпис: "Rocking out new tunes..."
Междувременно Rolling Stones обявиха новите дати от отложеното турне в САЩ и Канада. Обиколката им беше прекъсната заради спешната нужда от операция на сърцето на Джагър. Истинско доказателство, че фронтменът е в топ форма, е насрочването на първия концерт на бандата за 21 юни в Чикаго. Впчатление прави, че динозаврите са си оставили по 3-4 дни почивка между всички концерти. Така няма да натоварват много Джагър, все пак е на 75 години.
Предстои им да свирят на 17 дати, като последната е на 31 август в Маями. Ветераните са добавили дори една нова спирка - Ню Орлиънс на 14 юли.монитор

Публикувана на
20 Май 2019 година