Новина от категория Къщата
Архив на публикациите

11 фън шуй закона за хармоничен дом

Видяна: 57280 пъти

Следвайки съветите на фън шуй философията, домът ви ще привлича единствено положителната енергия и ще блокира отрицателната. Ще се радвате на късмет и благоденствие. Вижте 11 фън шуй закона за хармоничен дом.
1. Не закачай огледало директно срещу входната врата - така има опасност положителната енергия, която влиза у дома, да се отразява в него и да излиза обратно навън. По-добре изберете някое място малко встрани от входа на жилището.
2. Не затрупвайте входа с вещи - антрето, предверието и мястото около входната врата трябва да бъде по-свободно от вещи и добре организирано, за да се радвате и на хармония в дома.
3. Стая над гараж не бива да е спалня - гаражното помещение се асоциира с хаос и смесени енергийни сигнали, които има опасност да се пренесат и в стаята над него.
4. Без техника в спалнята - според фън шуй телевизор, компютър, монитор и друга техника от подобен тип нямат работа в стаята, в която спите.
5. Без ярки цветове в детската стая - когато избирате цвят за стаята на вашето дете, по-добре се придържайте към по-нежни и не толкова силни нюанси. Цветове като червено, оранжево, наситено жълто или тъмносиньо могат да превъзбудят детето или да се отразят на настроенията му, защото излъчват силна енергия.
6. Дръжте фурната чиста - според фън шуй печката в кухнята се свързва с благополучие, успех и богатство. Каквото отношение показвате към нея, такова е и към вашите пари.
7. Чиста кухненска маса - внимавайте да не оставяте да засъхват петна по кухненската маса, защото според фън шуй тя е символ на семейството и разбирателството между неговите членове.
8. Не дръжте счупени вещи - счупеното не винаги носи щастие. Във фън шуй то се възприема като сигнал, че може да ви сполети някакво нещастие, затова по-добре се оттървете от него.
9. Затваряйте вратата на банята - според фън шуй банята и тоалетната са място, което излъчва негативна енергия. За да не заразявате с нея и останалите стаи, винаги дръжте вратите затворени.
10. Не оставяйте да капе вода в мивката - ако имате проблеми с батерията (кранчетата изпускат, имате захабено уплътнение или друг дефект), побързайте да ги отстраните, защото иначе рискувате капка по капка да изтече и късметът от дома.
11. Дръжте зелени растения в ъглите - освен, че ще внесат свежест в дома ви, те са източник на положителна енергия, с която туширате събраната в ъглите негативна такава.
розали

Публикувана на
19 Май 2019 година