Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Как ще я караме този четвъртък

Видяна: 29036 пъти

Овен
Ден на сърцето и сърдечните работи. Направете това, за което се каните отдавна. Стопете дистанциите с тези, с които времето и проблемите са ви раздалечили. Правете това, за което ви молят. Намалете изискванията и претенциите към себе си и околните. Помогнете с каквото можете на някой нуждаещ се и очаквайте подкрепа за делата ви. Не се напрягайте с тежка физическа работа и не казвайте тежки думи. Щадете кръста и бъбреците. Спазвайте диета по отношение на храната и връзките, които усещате за вредни.
o Работа4
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Телец
Ако се скарате с някого и влезете в скандали утре ситуацията ще ескалира и за дълго може да се разделите и дистанцирате. Огрява ни лъч на космическата любов. Препоръчва се смирение и повече обич към ближния. Спестете си забележките и критиката, независимо дали сте прави или не. Всеки жест е от значение и може да окаже огромно въздействие върху връзките ни. Дайте прошка и на себе си. Излезте от зациклянето, в което се намирате. С един замах може да разрушите обръча, който ви стяга в гърдите и в сърцето.
o Работа5
o Пари5
o Любов6
o Късмет5
o Здраве5
Близнаци
Ден на омиротворение и покой. Марс напуска вашия знак. Поне с един конфликт и скандал може да се разделите и да покажете добра воля за преговори и разбирателство. Приемете предложенията, които ви правят и бъдете максимално дипломатични. Един от дните, в които молитвите се чуват и желанията се сбъдват. Важното е да правите това, за което ви помолят, а не това, което вие смятате, че другият би трябвало да иска. С любов и взаимно уважение може да се изглади всеки конфликт. Крясъците разболяват. Сънищата са пророчески.
o Работа5
o Пари5
o Любов6
o Късмет5
o Здраве4
Рак
Марс навлиза в знака на Рака. Не си позволявайте в този ден да се карате и да си крещите. Прояви на злоба, агресия и завист разболяват. Ще има провокации. Някой може да ви извади от равновесие, но е добре бързо да потушите скандала и да си простите. Ще остане някаква горчивина, но любовта и нея ще отмие с времето. Да не се отива в крайности. Внимавайте с храната, гастритите се обострят. Добре е да се спазва диета. Не правете това, което партньорите ви не одобряват. Противопоказно е да се товари сърцето.
o Работа4
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Лъв
Днес може да пробиете стената на липсата на любов и да се разберете с близки и приятели по спорните въпроси. Включваме се към космическия канал на любовта и и състраданието. Проявете разбиране към нуждите на околните, но не забравяйте и себе си. Може да се визуализират и материализират астрални образи. Представете си ярко това, което искате да стане и да получите и може да го видите реализирано на практика. Вечерта се събират буреносни облаци и в следващите два дни в хороскопа ви ще действат тежки аспекти.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Дева
Денят ще донесе промяна, някакво особено светоусещане и чувствителност насочени към споделянето на любов и взаимност. До три дни ще има опити да се прекрати тази божествена връзка. Днес срещаме силите на любовта, милостjа и състраданието по пътя си. Направете едно добро дело и сами ще попаднете в обсега на ведри и спасителни действия и мисли. Не си позволявайте да влизате в скандали, да се карате и обиждате. Търсете зрънцето любов дори и в купа с мръсните дрехи, които трябва да изперете.
o Работа5
o Пари6
o Любов6
o Късмет5
o Здраве4
Везни
От днес Марс ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Рака и ще донесе изпитание за семейните ви и приятелски връзки. Обещайте си, че с всички сили ще се постараете да превърнете гнева, омразата и сърденето в благодатни намерения спрямо всички, с които ще влизате в досег. Внимавайте с храната. Ще си проличи към какво сте алергични в пряк и в преносен смисъл. В дома ви може да влезе нов човек, когото трудно ще приемете, но ще ви се наложи. Снахи и свекърви ще кръстосат лъжиците-мечове.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Скорпион
Символ на деня е Свещеният Граал, чашата-сърце преливаща от любов към света и всички нас такива каквито сме. Не критикувайте, всеки има „трески за дялане” и грехове за изповядане. Не яжте груба храна и не казвайте груби думи. Ако в този ден не си спестите забележките в утрешния вече ще срещате открита съпротива срещу личните ви намерения и амбиции. Тази вечер вървите и към изневяра в любовта. Провокациите ще се на всяка крачка, а алкохолът ще е в ролята на изкусителя. Очертават се и хипертонични кризи.
o Работа5
o Пари4
o Любов4
o Късмет5
o Здраве4
Стрелец
Днес ще уредите поне един проблем, ще получите положителни отговори на въпроси и молби и ще станете доста по прибрани в сметките и разходите. Марс вече не ви гледа в опозиция. Изчезват като дим агресията или провокативните елементи, които от доста време ви мътят отношенията както у дома, така и на работното място. Денят се свързва със сърцето и сърдечните работи. Обадете се на тези, с които прибързано сте се разделили или сте влошили отношенията си по незначителни поводи. Направете своя ход на добра воля.
o Работа5
o Пари6
o Любов6
o Късмет5
o Здраве5
o Козирог
От днес до 1 юли Марс ще ви гледа в опозиция, а това положение ще изостри отношенията в работата и у дома, а някъде и ще ги противопостави. Ще ви е трудно да съвместявате задълженията към семейството и децата с повишените изисквания на шефовете си. Някой ще се реши да направи бебето, за да опрости нещата и да си остане у дома по майчинство или бащинство. Това ще бъде едно чудесно за всички решение, още повече, че в момента съвпадът на Венера и Уран в знака на Телеца помага и за зачеване инвитро.
o Работа5
o Пари6
o Любов6
o Късмет5
o Здраве5
Водолей
Не пропускайте този ден. С лекота ще осъществите връзка с хората, към които отдавна се стремите. Стопява се дистанцията на различни нива, получавате покани и поне една ваша молба или молитва ще се сбъдне. Ще се радвате на чудесни предложения и визити. От утре поне една врата ще се затвори, някой може да ви обърне гръб, а друг да се отметне от обещанията си. Затова в днешния ден трябва всичко да е изпито и платено. Правете и чакайте подаръци от сърце. Ден за милост и състрадание и към природата.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Риби
Навлизащият в Рак Марс ще ви активизира, ще помогне да се изправите срещу врагове и страхове и срещу неправдите в живота. Вслушвайте се в поривите на сърцето и ако някъде има нужда от обяснение, изяснете се, прокарайте пътеката на дипломацията, по която нека първи да минат децата. Ще получите прозрение как да се реши неразрешим до момента казус. Близо до вода ще получите вдъхновение как да се излезе от всяка криза. Правете това, за което ви молят. Ако нямате пари за подарък, просто проявете състрадание.
o Работа5
o Пари5
o Любов6
o Късмет5
o Здраве4
Ч.Р.Д
Личната ви година е шестица. Почти в края на година ще дойдат печалби и предложение, което в момента вероятно си заслужавате с активна и творческа работа. Родените на изгрев слънце ще уредят нова работа тук или в чужбина. 2020 ще дойде с нови изисквания и критерии, които трудно ще покриете и удовлетворите, ако в настоящата година не повишите личната си квалификация.
Родените днес са бъдещите омиротворители, които ще намерят нови методи и начини за разрешаване на лични и световни конфликти. Може да създадат и нов вид изкуство, което ще може да се практикува от хората по света в един и същ момент. Това са озарени и целунати от божествено вдъхновение деца.
Заченатите днес ще имат силна интуиция и лечителски способности. Добре е един ден на станат лекари. Ще минат в живота си през пречистващи страдания.монитор

Публикувана на
16 Май 2019 година