Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Ангел Джамбазки има малка щерка

Видяна: 29160 пъти

Продавал съм вестници, разнасял съм пици, лял съм бетон. Това разкри за себе си водачът на листата на ВМРО за евродепутати Ангел Джамбазки пред bTV. Евродепутатът разказа с какво се е занимавал в студентските си години и преди да влезе в политиката.
„Разнасял съм пици. Дадоха ми да карам един Трабант, аз никога не се бях качвал. Това беше служебната ни кола". На въпроса на водещата коя е любимата му пица и дали може да прави пици той отговори: „О, нямам любими. Правил съм, да. Гладна няма да останете, но не правя, ако не се налага“.
Разкри още, че е лял бетон цяло лято до ТЕЦ „Дружба“, занимавал се е и с поправяне на покриви.
„С други думи, от работа не се плашите“, попита заинтригувана Жени Марчева.
„Не“, отвърна Джамбазки.
„А има ли нещо, от което се срамувате“, попита водещата. „О, от много неща се срамувам“, отвърна с усмивка той. „Става въпрос за работа, Ангел Джамбазки“, уточни смутената Марчева.
Евродепутатът направи в ефир разкритие за личния си живот, което досега не беше споделял: „Имам дъщеря. Малка е“. Момиченцето се казва Биляна. Името е избрано заради популярната песен за Охридското езеро. Детето е родено през януари. „Няма да позволя на никого да използва това дете предизборната кампания“, заяви категорично той.
Жени Марчева накара хората в студиото да пусната песента „Охридското езеро“ и прикани Джамбазки и съпартиеца му Асен Николов да запеят в чест на Биляна. „Скрийте децата от екрана“, помоли притесненият Джамбазки. В крайна сметка само Марчева припяваше, докато двамата мъже се споглеждаха притеснено.
Джамбазки заяви категорично, че няма да позволи детето му да бъде ползвано за политически цели. „Ако видя някой да рови с мръсни пръсти, да навлиза в лично пространство, ще събуди дивия глиган в мен“, закани се той.блиц

Публикувана на
11 Май 2019 година