Новина от категория България
Архив на публикациите

Хубавицата Милена убита с вързани ръце

Видяна: 40840 пъти

Собственичката на погребална агенция Милена Шишкова от Костенец е била с вързани ръце, когато е застреляна. 38-годишната жена е убита от упор с два куршума от пистолет близо до къщата, в която живеела, след като се разделила със заподозряния за убийството Стоян Георгиев Зайков.
Според криминалистите това означава, че лежалият в затвора за кражби 43-годишен мъж е планирал екзекуцията, а не е я извършил в състояние на афект. Издирваният за убийството Стоян не е открит в дома, където живеел заедно с дядо си след раздялата с Милена.
Целият квартал е отцепен от полицаи, които проверяват всички възможни места, където може да се е укрил бившият затворник.
Повечето жители на квартала описват Зайков като брутален апаш, от когото е пропищял целият град.
Съседите му пък твърдят, че не е такъв злодей, но рано е тръгнал по кривия път. "Сигурно ще го намерят обесен, защото когато го видях за последно взе въже", разказа жена, която живее близо до дома на Стоян.
Според местните той познава добре района и може да се укрива. Малко по-късно пристигна и екип на Специализирания отряд за борба с тероризма. Баретите са повикани, за да участват в задържането на въоръжения убиец. блиц

Публикувана на
11 Май 2019 година