Новина от категория Огледалото
Архив на публикациите

Бижута за лятото

Видяна: 92960 пъти

Вижте кои са топ тенденциите за сезон пролет/лято 2019 при бижутата и аксесоарите според дизайнерите и модните блогъри.
Бижута с перли
Перлите често са част от модните тенденции. През пролет/лято 2019 обаче изглеждат малко по-различно. Модерните бижута с перли са малко по-натруфени и целят да са в центъра на вниманието. Интереснотоо е, че все повече виждаме перлите в street style на блогърите и то като част от ежедневни и спортно-елегантни комбинации.
Обеци с пера
По-често перата са част от тенденциите при дрехите, но за сезон пролет/лято 2019 ги виждаме все по-често при аксесоарите и бижутата. Висулките за чанти с перца са нежно допълнение, а обеците с пера се очертват като абсолютен хит според дизайнерите.
Огромни обеци
Огромните обеци във всевъзможни форми се радват на популярност този сезон. Хубавото на тези модели е, че може да са единственото бижу, което носите, защото са достатъчно открояващи се.
Обеци-халки
Обеците халки са класика в жанра. Този сезон освен че ги откриваме в различни големини, виждаме, че дизайнерите са избрали леко да разчупят класическите варианти и леко да изменят обикновените халки, като им добавят висулки, перли и т.н..
Широки чокъри
Очакваше се чокър огърлиците са не са вече толкова модерни. Въпреки това обаче все още много дизайнери ги предпочитат. Чокърът на пролет/лято 2019 обаче е малко по-различен. Не е толкова прилепнал около шията, а по-скоро леко се спуска около и под ключицата.
Бижута с вериги
Има нещо бунтарско в бижутата с вериги. Виждаме ги в разновидности както като огърлици, така и като обеци и гривни. В повечето случаи са масивни и привличат вниманието, затова най-добре да останат единственото бижу, което носите.
Бижута за тялото и дрехите
Бижутата за тялото обикновено са тънки верижки с дискретни украшения. По-типични са за т.нар. фестивална мода, но могат чудесно да се впишат и в плажния ви стил.
Бижутата за дрехи също са интересна тенденция, при която стандартни бижута - най-често обеци, се прикрепват към дрехата, превръщайки се в интересна брошка.
Много пръстени
Пищните тенденции при аксесоарите не подминават и пръстените. Актуално този сезон е да обсипете ръцете си с бижута. Многото пръстени на ръцете може и да ви изглеждат кичозно, но ако правилно ги съчетаете с дрехите и другите си аксесоари, ще се получи модерна и еклектична визия.
Тънки колани
Тънките колани са тотален хит за пролет/лято 2019. Интересното този сезон е, че дизайнерите избраха да ги използват повече върху блузи и топове, за да подчертаят талията. Актуални ще са както кляасическите кожени модели, така и тези от текстил.

Публикувана на
01 Май 2019 година