Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Неждля от „Листопад“ роди

Видяна: 50880 пъти

Актрисата Фахрие Евжден, известна с ролята си на Неджля в „Листопад“, стана майка на син. По-любопитното е, че татко на бебето е не по-малко известният неин колега Бурак Йозчивит, който стана любимец на българските телевизионни зрители с ролите си на Кемал в „Черна любов“ и Кямран в най-гледаната драма „Чучулигата“.
Бебето се е родило в престижна истанбулска болница в обедните часове на 13 април. Звездните му родители решили единодушно да му дадат името Каран, което означава „весел“ и „темпераментен“. Близки до артистичното семейство издават, че наследникът им бил точно такъв и отсега му предвиждали бъдеще под светлините на прожекторите заради перфектните му мерки – ръст 52 сантиметра и тегло от 3 кг и 670 грама. Бурак и Фахрие са една от най-обсъжданите светски двойки в южната ни съседка. Двамата признаха, че са заедно от 2014 г., но едва 3 лета по-късно се ожениха на изискана сватба край Босфора.
Въпреки че Бурак е спряган за плейбой, съпругата му признава, че никога не ѝ е давал поводи за ревност и бил изключително отговорен мъж, вече и баща. Всъщност появата на наследника на екранния Кеман от „Черна любов“ съвпадна с един от най-тежките му периоди в личен план. Неотдавна актьорът призна, че семейството му е съкрушено заради влошеното здравословно състояние на баща му. Родителят на Йозчивит наскоро претърпял сериозна интервенция, която обаче не могла да го стабилизира и близките му продължавали да треперят за живота му. Таткото на турския любимец легнал на операционната маса, за да избегне почти сигурен сърдечен удар. „Изживявaм нaй-yжacния мoмeнт в живoтa cи.
Блaгoдapя ви зa пoдĸpeпaтa, дoбpитe дyми и вяpaтa в дoбpoтo. Дaнo вcичĸo пpиĸлючи блaгoпoлyчнo“, нaпиca в обръщение към феновете си aĸтьopът. Плътно до него бе и половинката му Фахрие, която дори отмени всичките си работни ангажименти и отказа предложение за главна роля в нова турска тв продукция, за да му дава кураж.ретро

Публикувана на
01 Май 2019 година