Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Бивш зам-министър бил по-богат от арабски шейх

Видяна: 40480 пъти

Лидерът на РЗС Яне Янев разкри, че бившият зам.-министър Александър Манолев е много по-богат от арабски шейх. Той пък реши да го уязви като заяви че не е ясна ориентацията му. Скандалът се разрази по БТВ. Манолев все пак каза, че в момента никой не може да отиде в къщата му за гости в Сандански, построена с европари. А когато той ходел там, си плащал.
Първо бе дадена думата на Яне Янев: В България трудно се говори истината. Реших, че в един момент е по-добре да се оттегля, за да бъда страничен наблюдател. Така човек по-добре вижда какво се случва в страната. В момента работя в Сандански. За там знам повече детайли. За висшите етажи на властта можем да си говорим друг път.

Александър Манолев беше феодализирал моя град Сандански. Тази къща на Манолев и хотела на кмета Котев са в парка на Сандански. В белите дробове на града. Как си е позволил да вандалщина е друг въпрос.

Целият град минава нагоре, оттам е пътя за курортната зона на града. Всеки Божи ден Манолев живее в тази къща. Винаги е живял там. Знаем, че само и единствено Манолев живее там. Привиква там политици на разни сбирки. Всичко е построено както бе построен водопровода. Подставено лице на Манолев- една девойка е станало собственик на фирма. Тя е придобила имот, когато тя е била непълнолетна. Незаконно е прокаран водопровод. С него е захранен хотела на кмета и къщата на Манолев. Той се опита да феодализира целия град. Той изпълняваше и длъжността кмет на Сандански.

Водеше Котев на всяко събитие. Кой ходи-ще ви отговоря персонално. Ходи котилото на кмета Котев-вуйната на Кмета е назначена за шеф на метни данъци . Вуйчото на Котев е шеф на общински пазари. Съпругата на шефа на полицията е назначена за главен счетоводител на общински пазари. Брата на шефа на полицията е шеф на инспектората и плътно до Котев. Чичото на Котев е назначен от него в пречиствателната станция. Тези хора биха могли да имат достъп до къщата на Манолев.

В разговора по телефона се включи Манолев:
Няма по-красноречив начин да стане ясно кой стои зад атаката срещу мен. Партията на този човек е напълно забравена. Този човек не е виждал национален ефир. Цялото ми семейство е потърпевшо. Този човек, който не е наясно с каква ориентация е, раздава присъди. Той получава милиони субсидии. Той е силно притеснен, че престъпните му схеми в общината бяха прекратени. Той ще бъде политически труп.

Няма как да е моя тази къща. По документи се вижда ясно чия е къщата. Аз съм посещавал тази къща. Като турист съм посещавал тази къща и съм си плащал за това. Не зная дали тази къща е проверявана като къща за гости. Аз съм участвал в изграждането. Финансирал съм момичето. Работил съм в частния бизнес. Годишната ми заплата е надхвърляла 100 000 лв. Имотът не е прехвърлен на момчето. Отстъпил съм й правото на строеж през 2013 г, когато това момче е било над 18 г. Имало е проверка от Фонд „Земеделие“. В момента никой не може да отиде в къщата, защото тя не функционира като къща за гости. Аз съм резервирал места като съм звънял на управителката. Не мога да кажа как е прокарана минералната вода. Аз съм участвал в изграждането на къщата. Аз се обадих на премиера и му казах, че нямам притеснения.

Яне Анев контрира: Ей така правят безобразия . Не може да се говори с тях. Използват типични мутренски методи. Не мога да разбера как говориш лъжи. Целият град вижда как той е излизал от въпросната къща с лимузини за няколко стотин хиляди. Демонстрира лукс и разкош за хиляди. Идете в Кулата. Аз съм богато момче. Имам пет къщи и наследствени имоти. Гордея се с баща ми и ходя с гордо вдигната глава. Всеки може да дойде в нашето ранчо да работи. Ние с фамилни средства сме реставрирали църква. Да не злослови Манолев. Подсъдим съм от сестра му. Тя гледа дело, което го протака 11 заседания по поръчка на брат си Манолев. Коли, АТВ-та, мотори и т. н. ще видите в къщата на Манолев.фрогнюз

Публикувана на
23 Април 2019 година