Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Новата Крисия е от Асеновград

Видяна: 42680 пъти

Слави Трифонов намери новата Крисия. Тв водещият организира кастинг за таланти под надслов „Нова звезда”, а новото му голямо откритие е Елена Василева от Асеновград, научи HotArena.

След изпълнението си на песента „Кой уши байрака?”, тя се превърна във фаворитка за победата. Слави не крие симпатиите си към нея и на няколко пъти намекна, че е готов да я превърне в новата Крисия.
„Страхотна си. Ти си истинско откритие. Шокиран съм от това изпълнение. Тя така ме блъсна в главата. Трябва да го асимилирам. Ти ни разби душевно”, не спира да сипе похвали за талантливото дете Дългия.
Според хора от екипа, той със сигурност ще й предложи бъдещ ангажимент и ще се възползва от възможността да я продуцира. Винаги е твърдял, че именно Крисия е най-голямото му откритие. Когато се появи за първи път при Слави тя бе едва на 8 години, пише "България днес". Години наред цялото й семейство бе заето с телевизионните ангажименти на момичето. Тя постоянно пътуваше от Разград до София за участия в предаването, участва и в детския конкурс на „Евровизия” и дори зае второ място в конкурса. Впоследствие заради нея финалът на „Евровизия” се премести в България, когато победителите от Италия се отказаха да го организират. Преди година заради натоварения график Крисия приключи договора със Слави.
Именно заради това той се зае да търси нови таланти. Според него това е една от най-гледаните рубрики в шоуто и от много време Слави дори обмисля да продуцира ново предаване с млади таланти. Засега това е само проект обаче, тъй като договорът му за „Шоуто на Слави”, така и не е подновен с шефовете на Би Ти Ви.

Публикувана на
22 Април 2019 година