Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Селяндурът си е селяндур

Видяна: 41680 пъти

Скандалният бизнесмен Иван Стаматов, прочул се като спонсор на кмета на Хасково Добри Белииванов, след като бе заснет да разхожда градоначалника с джипа си „Бентли“ из Монте Карло през есента на 2017 г., отново привлече внимание с тузарско возило и селяндурски обноски.

Потребител на Фейсбук групата „Забелязано в София“ засне как босът на фирмата „Монолит“, спечелила обществени поръчки за десетки милиони левове в Хасково и региона, е паркирал арогантно чисто новия си „Рейндж Ровър“ за 250 000 лева в столичен търговски център. Стаматов демонстративно е завзел единственото паркомясто, предназначено за родители с детски колички, като според автора на снимките возилото е престояло повече от 2 часа под табелата, указваща за кого е предназначено мястото.
За да „страхува“ останалите граждани, Стаматов е поставил на видно място на предния прозорец на джипа си табела с надпис „ВИП“ и пропуск за Народното събрание. „И с милиарди да разполага, селяндурът си остава селяндур“, констатираха възмутени от наглостта на самозабравилия се баровец. хотарена

Публикувана на
22 Април 2019 година