Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Мъжът на Елена Йончева засечен да спи в хотел с чужда жена

Видяна: 83920 пъти

Мъжът на червената депутатка Елена Йончева Пламен Тодоров, който страни от светлината на прожекторите, бе спипан с млада тайнствена брюнетка фотографите на „Ретро”. С нея той се отправи на дълъг воаяж преди дни.
Архитектът, който има офис в центъра на София, явно спи до късно и ходи на работа по обед, установиха папараците ни. В ранния следобед на въпросния ден се появи с непозната дама и двамата се качиха в тъмнозелен джип чероки, зад волана на който седна тя.
Двойката спря на бензиностанция да зареди бензин и потеглиха по магистралата. Изминаха близо 400 км за пет часа, а крайната точка на дестинацията им се оказа Шумен. Там спътничката му спря да напазарува в хипермаркет от известна верига, а Пламен остана да чака в колата. Късно вечерта двамата паркираха пред закътания местен хотел „Римини”, нарамиха багажите и потънаха в уюта на малкия тризвезден комплекс.
Докато 11 години по-младият ѝ мъж се е отдал на пътешествия в чужда компания, Елена Йончева след работа почти не излиза от огромната тузарска къща в „Драгалевци“, която според съседи е взела под наем и която обитава.
Обучени професионални охранители, които според запознати са бивши кадри на НСО, вече се грижат денонощно на смени за нейната охрата и я пазят досущ като бос на някоя мутренска организация. Когато излиза от дома си, паркират служебната кола на БСП до самата порта на луксозния палат, правят ѝ заслон от две страни и за секунди я вкарват на задната седалка на автомобила. Гардовете са оборудвани със слушалки и радиостанции. Дали депутатката се страхува от някого след повдигане на обвиненията за пране на пари, или пък лидерката ѝ Корнелия Нинова я пази да не направи грешна крачка преди изборите и затова ѝ е сложила денонощни надзиратели в лицето на охранителите, не става ясно. Факт е обаче, че Йончева, за разлика от мъжа си, не води никакъв социален живот извън партийния и е ограничена и пазена като в клетка. ретро

Публикувана на
21 Април 2019 година