Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Как ще сме от днес до Разпети петък

Видяна: 32120 пъти

Овен 21 март – 20 април
20-и е ден на огромните апетити. Всеки иска най-доброто за себе си, за празника и за близките си. Очертават се сблъсъци на интереси, внимавайте и на пътя. Венера навлиза в Овен, а Слънцето го напуска. Тази рокада ще ви донесе любовна емоция, която може да обърка живота и деловите ви връзки.
Денят ще донесе краткотрайно удовлетворение последвано от дни на разочарования. Неделята ще е ведра и спокойна. Цветница е, почитаме празника на близките ни с имена на цветя. Денят се свързва с човешката душа. Правете това, което ви идва от вътре. На 22-и всичко предприето ще ви носи късмет и утвърждаване в бизнеса и в обществото. Ще получите предложения и новини, за които ще почерпите. Стартирайте нови проекти, започнете нова работа и дейност. 23-и е денят на леденото сърце. Всеки мисли само за себе си и не е склонен на отстъпки. Ще имате шанс да изпреварите колега и да се внедрите на престижна позиция. Родените около 5-10 април ще получат чудесна възможност за публична изява и печалба в бъдеще. На 24-и е вероятно да попаднете в мрежите на хитри мошеници. Това е може би най-рисковият ви и неблагоприятен ден за периода. Не предприемайте и не планирайте нищо сериозно и важно. На 25-и може да постигнете важна цел, но на висока цена. Отложеното за 26-и ще ви донесе радост, любов и придобивка. Чакат ви чудесни празнични дни.
Телец 21 април – 20 май
Слънцето навлиза в Телец на 20-и в 08ч. 56 мин. по Гринуич. Малко преди обед е съвпадът му с Уран, който действа магично, магнетично и носи мълниите в живота ни. Нещо ще се промени, може да се наложи пътуване в различна от предвидената посока. Ще уловите тенденциите къде е по-голямата полза за вас, но не и къде са истинските чувства. Луната ви гледа в опозиция през уикенда. Ще се почувствате емоционално подтиснати и ще изпитвате някаква вина. Важното е в събота да не предприемате важни стъпки и да не се обвързвате с никого за нищо. На 22-и може де получите новини, за които да почерпите. Всяка стъпка ще е важна. Не се спирайте и ограничавайте, тръгнете в посоката на успеха, амбициите и постиженията. На 23-и ще се получава по заслуги. Падат маските, виждате реалноста в отношенията и на 24-и правите ход, без да се притеснявате и съобразявате с никого. Мислете и действайте самостоятелно, не споделяйте идеи и намерения, ако искате да спечелите. Може да накарате някой да свърши вашата работа, а парите и наградите да останат за вас. Хвърляте мрежата и хващате риба-баламурник. 25-и дава криле на амбицията ви. Всяка цел е лесно достижима. За петък ограничете контактите. Едно пътуване може да се провали или да не ви отведе там, където сте планирали. Чака ви тежък Великден. Съобразете се с близките.
Близнаци 21 май – 21 юни
На 20-и лесно може да се скарате с всички и то по незначителни поводи. Денят е зареден с агресия. Натрупаният стрес ви кара да се държите агресивно, а и отсрещната страна няма да спазва правилата. Обърнете вмнимание на сънищата си, в тях е закодиран проблемът, който трябва да решите. На Цветница не си нарушавайте спокойствието на никаква цена. Всичко да се дели поравно. Посетете роднини и близки, разпределете времето си поравно за всички, които обичате. На 22-и ви чакат тежки битки, компроматна атака и опити за противопоставяне. Важното е първи да получите важна информация, за да изпреварите конкуренцията. Печелят тези, които първи научат истината. 23-и е денят на ледените сърца. Конкуренцията прави обединяващ силите си ход и увеличава натиска. Очертават се проблеми на работното място, Луна и Юпитер са в опозиция на Марс от вашия знак. „Ритате срещу ръжена”. Вероятно е да не овладеете нервите си и да кажете нещо, за което ще съжалявате или някой може да ви потърси сметка. 24-и ден на мрежата. Няма други роли освен тези на паяка и заблудената муха. Дано знаете какво правите. Не се препоръчва сключване на нови договори и брак. 25-и ще определи нова цел и посока, преградите лесно се преодоляват. На 26-и ви очакват пътувания. Идват празнични моменти и незабравими срещи.
Рак 22 юни – 21 юли
Чака ви приятен уикенд. Ще се окажете на точното място. С лекота може да заемете мястото на някой друг на семейната или приятелска трапеза. 20-и е ден на големите амбиции, дано успеете да реализирате своите. Пътувайте, гостувайте и се забавлявайте на Цветница. Старайте се да огреете навсякъде, да не забравите близък с име на цвете и да разпределите подаръците по братски. Денят носи хармония между астралното и физическото тяло. Дано и в живота ни присъства тази хармония. 22-и дава шанс на големите амбиции. Ще осъществите преспективни връзки, ще получите информации, които ще позволят да извадите късмет и да направите правилния избор в точния момент. Нека чувството за мярка да не ви напуска. Планирайте среща с евентуални спонсори вечерта. 23-и показва на кого и какво вече не може да се разчита. Маските падат. В следващите два дни ще ви е трудно и може да се очакват проллеми на различни нива. Най-рисковият ви ден за периода е 24-и. Лесно може да попаднете в капани за наивници, да ви излъжат при покупки и доставки, да си дадете парите на вятъра, да влезете в обсебващи и вредни връзки. Най-лошият ден за годежи и сключване на брак. 25-и позволява да се постигнат високи цели, а в петък е време за пътуване и гостуване, за големи покупки и приятелски срещи. Не се претоварвайте.
Лъв 22 юли – 22 август
Очертава се рискова събота за родените в първата декада. Слънце, Уран и Луна образуват кармичен кръст с вашето Слънце. Тези аспекти провокират неприятни срещи и междуличностни конфликти. Не поемайте излишни рискове. Отварят се огромни апетити, но не само по отношение на храната. Ще се опитвате да поставяте условия, ще се държите ултимативно и не е изключено да загубите ценно партньорство. На Цветница природата се стреми да запази статуквото на пълнолунието. Не си нарушавайте спокойствието на никаква цена. 22-и ще ви донесе късмет, новини и срещи, които ще носят възможности за издигане в работата и в обществето. Ще получите предложение, за което ще почерпите. Всичко предприето ще носи ползи. На 23-и ще елиминирате враг и ще се наложите при преговори. Край с маскарада, кажете на всеки в очите от какво сте недоволни и какво изисквате. На 24-и не сключвайте нов договор, не се обвързвайте нито на думи нито с документи и ограничете контактите особено с непознати. Ден на зарибяващи и подвеждащи срещи. Нищо не е такова, каквото изглежда и се предлага. Не правете големи покупки и инвестиции. На 25-и ще отхвърлите съмненията и ще вземете важно решение. Тази вечер може да си поръчате сън-прогноза. В петък рискът отново ви диша във врата. Внимавайте при пътувания, контролирайте се максимално.
Дева 23 август – 22 септември
В събота сте лесно податливи на внушения и съблазни. Искате най-хубавото от живота, но то ще ви се поднесе с неприятна гарнитура. Претенциите към вас ще се увеличат, ще се почувствате ощетени след приятните на пръв поглед срещи. В неделя обстановката е омиротворяваща. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. Цветница е, празнувайте с близки и любими. В този ден крясъците разболяват. За вечерта се очертава нещо неприятно или обаждане, което ще ви разстрои. На 22-и лесно се отива в крайности, ако приемаш нещата прекалено лично. На 23-и в хороскопа ви се образува планетен кръст. Може да се наложи да прекратите някои връзки поради открити лъжи и предателства. Маските падат, виждате някого в истинската му светлина, но и вашите грешки и лъжи ще станат достояние на тези, от които зависите. В този ден на всички нива се води компроматна война, която на 24-и ще отстреля и отстрани от играта най-невнимателните и тези, които доста са прекалили с права и общи ресурси. Не се обвързвайте с нови договори и обещания, които ще ви затруднят и вкарат в рискове. 25-и ви носи победи, награди и финансово стимулиране. Ще се справите с неприятните положения. Вечерта си поръчайте сън, в който да получите съвет за важен избор. В петък пътувайте, освободете се от неприятни ангажименти, не замествайте колега.
Везни 23 септември – 22 октомври
От събота Венера ще ви гледа в опозиция от знака на Овена, но пък Слънцето ще навлезе в Телец, така че ще имате шанс за творчески и делови напредък, за професионален възход, но на фона на проблеми в любовта. Смирете апетитите. Вероятни са изневери, които ще ви докарат повече неприятности, отколкото лично удовлетворение и любов. В този ден тенденцията е всичко да се предозира и пресолява. В неделя ще е много по-спокойно и ведро. Ще имате чудесни мигове. Посрещнете празника с любимите ви хора с имена на цветя. Пътувайте, посетете близки, с които отношенията са поохладнели. 22-и дава шанс за нещо приятно, за предложение, което ще ви издигне на престижна служебна позиция и за покани от чужбина. Не бързайте да се хвалите докато рибата е още в морето. В следващите дни открито ще ви се вреди. 23-и изисква нов подход в променящата се ситуация. Ще се наложи да се откажете от някои илюзии. Всичко важно да се проверява. Не оставайте друг да ви движи отговорната работа. На 24-и може да попаднете в мрежите на хитри мошеници. Не сключвайте нови договори и брак. Търсете задкулисни мотиви във всичко, което ви казват и предлагат. На 25-и преградите са повече пред родените около 10-15 октомври. В петък пътувайте, пазарувайте, настройте се на празнична вълна. Неприятностите ще се забравят.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
През уикенда Луната е във вашия знак. Очертават се пътувания, в които интересите ви ще се сблъскат с тези на близки и приятели. Всеки тегли в неговата посока. Слънцето навлиза в знака на опозицията ви Телеца, а това ще носи и финансови притеснения. Не се изхвърляйте много с подаръците за близките. 20-и е денят на огромните апетити не само по отношение на храната, а по всички линии на живота. Вероятни са конфликти и остро противопоставяне. В неделя е по-спокойно, но ако повишете тон магията на празника ще се развали. 22-и ви дава шанс за напредък и професионален възход. Може да ви възложат преспективна поръчка и работа. Планирайте за следобед среща със спонсори. 23-и е ден за презареждане, за поставяне на условия и ултимативна игра. Всеки ще получи по заслуги, ще си дадете сметка в какво сте постигнали напредък и къде сте се издънили. На 24-и не приемайте на гола вяра новите идеи. Тенденцията е всичко, което ви кажат или предложат в този ден да е лъжа и измама или поне да не съдържа цялата истина. Лош ден за запознанства и брак. 25-и ви приближава към заветна цел, която ще ви постави на завет от поблемите. Всичко предприето ще има успех. В петък ще имате притеснения около пътувания. Родените в първата декада да не рискуват излишно. Внимавайте къде какво оставяте и какво взимате със себе си, за да не се връщате.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
На 20-и се активизира змеят на желанията ни. Апетитите са огромни, всеки иска и претендира и не е склонен да се съобразява с изискванията и нуждите на другите. Внимавайте и се постарайте да туширате скандалите в зародиш, за да не си развалите презниците. Вечерта ще сънувате пророчески сън. На Цветница в живота ви ще настане омиротворение, ще ви движат благи и жезнеотвърждаващи импулси, агресията ще се стопи. В понеделник всеки ще получи това, което е заслужил в миналите дни на старание или безотговорност. Луната е във вашия знак на 22-23-и. Вечерта на 22-и не коментирайте неприятни за близките ви теми. За 23-и определете среща с евентуален благодетел. Преговорите на всички нива ще са трудни, но ако точно знаете какво искате ще го постигнете. Откажете се от една илюзия, не позволявайте да ви объркват чужди влияния и на 24-и, когато с лекота може да бъдем зарибени и употребени. В този ден се залагат мрежи за наивници на всякаква възраст. Не подписвайте нови договори и не приемайте нови оферти. Не давайте пълномощия на никого да се разпорежда с делата ви. Отложенто за 25-и ще ви донесе пари и предимства и ще отвори за вас нови хоризонти в работата, бизниса и живота. В петък не е ден за работа, нещо може да се обърка. Не замествайте колега. Пътувайте следобед.
Козирог 22 декември – 20 януари
20-и е ден на голямата лакомия, на големите претенции и изисквания не само от ваша страна, но и от страна на околните към вас. Венера вече ви гледа в пречупващ аспект от знака на Овена, така че в емоционолен план нещата може да излезат от контрол. Не взимайте пребързани решения за събиране с един или за раздяла с друг. Родените в първата декада вървят към тотална промяна в начина си на живот. Сутринта Слънцето навлиза в знака на хармоничния ви Телец и някаква невидима сила започва да действа във ваш интерес. Може в любовта да си имате проблеми, но в материален план вървите към сталбилизация, към придобивки и по-висок стандарт на живот. Ще го почувствате в неделя, когато нещата ще се успокоят и дано настъпи хармония и примирие и при вас. 22-и идва с предложения и вести, които ще ви зарадват. На 23-и длъжници ви се издължават, но и вие трябва да го направите. Изпитото ще бъде платено. На 24-и притискате околните и се държите ултимативно. Ако помогнете на някой изпаднал в криза ще си спечелите доверен човек за цял живот. На 25-и ръцете ви са развързани и сърцето е свободно. Може да направите силен ход, да обезпечите бъдещето си с нови договори или старт на нови дейности и връзки. В петък пътувайте, пазарувайте, радвайте се на живота, планирайте посещения и чакайте приятелски визити.
Водолей 21 януари – 19 февруари
20-и е ден на конфликти поради повишените ни изисквания един към друг. Родените до 1 февруари ще изживеят тежки и мъчителни моменти. Нещо неочаквано може да промени добре подредената ви програма. Луна, Уран и Слънце сключват пречупващи аспекти със Слънцето ви. Туширайте разправиите в зародиш и ще имате приятни празнични дни. Спазвайте правилата на пътя. Чакат ви промени в начина ви на живот и някакво важно за бъдещето ви гостуване. Ще ви търсят по няколко линии не само за удоволствия, но и за работа. 21-и е ден за прочистване на терени и отношения. Празникът сближава сърца и съдби, но някой ще си поплаче, ако е далече от близките си. На 22-и излизате от примката на негативните събития, получавате покани и работата ви се отпушва. 23-и носи заслужени награди за старанията в миналото. Ледовете се топят. В този ден е трудно да скриеш истинските си мисли и чувства и ако изпитваш към някого симпатия или антипатия ще си проличи. Вероятно е да привлечете спносори и благодетели, които да ви осигурят защита за бъдещето. На 24-и всички се нуждаем от защита. Очертават се опити за манипулация и въздействие. Останете където сте, не правете крачка в нова посока и не се обвързвайте с никого на никаква цена. На 25-и губят хората с комплекси. На 26-и Луната навлиза във Водолей, пътят пред вас се изчиства.
Риби 20 февруари – 20 март
На 20-и може да се събудите с пророчески сън, който ще ви помогне да решите проблемите, натрупани в миналото. В този ден е противопоказно да влизаш в скандали. Бъдете дипломатични и ще постигнете максималното. Печелят тези, които могат да ни „вадят душата с памук”, които знаят слабите ни места и съкровените ни желания. Венера напуска вашия знак, някой може да се почувства самотен и изоставен. На Цветница ще изживеете приятни моменти, ще пътувате и ще ви гостуват. Бъдете близо до хората, които обичате и ви обичат истински и това ще ви донесе успокоение. 22-и е ден на професионални битки особено за родените до 1 март. В следващите два дни може да влезете в обвързващи положения и да сключите неравностойни договори. 23-24-и са заредени с някаква агресия и опасност. Очертава се компроматна атака, опити за намеса в делата ни както в професионален, така и в интимен план. Не предприемайте нищо важно и на 24-и не се обвързвайте с никого. На 25-и поне една цел може да бъде постигната, но пак с цената на компромиси от ваша страна. Хората с комплекси лесно могат да бъдат манипулирани. Време е да излезете от опасна и вредна за вас среда. 26-и ви освобождава от грижи, проблеми и задръжки. Обърнете гръб на всичко, което ви затормозява и се отдайте на презничната атмосфера. Чака ви чудесен Великден.

Публикувана на
20 Април 2019 година