Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Публикуват сметки на бг магистрати в чужбина

Видяна: 46000 пъти

Преди малко ми се обади приятел журналист от Португалия и ми каза, че скоро ще публикуват сметките на български магистрати в чужбина Като чух сумите си мисля, че Брендо и Черепа са клошари!
Стефан СТЕФАНОВ

Истината „Това са паричките на мама, тати, баба, дядо, моите, вашите, на вашите мама и тати ….
Спасеба Голяма: „Наши политици панически продават имотите си в Гърция.
Известни личности, сред които и политически функционери панически продават имотите си в Гърция. Причината е, че от началото на следващата година имането им ще лъсне от имотния регистър на южната ни съседка.
За това сигнализираха източници от ДАНС. Въпросните величия се опасяват да не попаднат в епицентъра на нова фаза на „апартаментгейт“. Собствениците били склонни да продадат имането си на не толкова високи цени, само и само да се отърват от него.”
Владимир Кънчев: „Мили мои наивници! Тези данни повече от две години отлежават тук някъде в България. Нали държавата ги купи от Германия! Но това не значи, че някой не е взел по-доброто решение – вместо да ги манипулират, просто да ги скрият! А има закон за достъп до …… – много му здраве! Не бъдете наивни – няма да видим такива данни! Ако е необходимо ще си приемат закон за защита срещу публикуването му. В България всеки отговаря – дори и президента, само магистратите се безотговорни – във всички аспекти на понятието!
Д-р Тодоров:„Освен банковите сметки трябва да се видят и недвижимите имоти на магистратите в чужбина! Особено в Гърция, Франция, Италия!
Бедна му е фантазията на българина.
Читател: Как и къде ще ги носят – в ремаркето след КАТАФАЛКАТА към гробищата !!!“

Публикувана на
20 Април 2019 година