Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво ще ви донесе тази събота

Видяна: 24200 пъти

Овен
Венера навлиза в Овен и стимулира любовния ви живот. Лазаров ден е, лазарките са нагиздени и очите им шарят за някой по-засукан кандидат. Емоциите взимат връх, апетитите се изострят и дано не се отиде към прекаляване в отношения и обноски. Слънцето напуска вашия знак и навлиза в знака на Телеца, който винаги си гони интереса. Може да се разсейвате с красотата и младоста наоколо, но винаги трябва да имате едно на ум кой може да подсигури живота и бъдещето ви. Днес само с любов не се живее.
o Работа4
o Пари5
o Любов6
o Късмет5
o Здраве5
Телец
Тази сутрин в 08ч.56 мин по Гринуич Слънцето навлиза в знака на Телеца и бърза на среща с Уран. Аспектът ще стимулира откривателския дух и творчеството. До няколко дни ще се раждат деца целунати от съдбата и орисани да печелят повече от другите. Ще притежават дарби и таланти, които ще ги изстрелят към върха на постиженията, парите и славата. Бъдете внимателни при пътувания. Луната ви гледа в опозиция. Много неща може да се объркат, ако не сте координирали действията си с близките. Не поемайте излишни рискове.
o Работа4
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве5
Близнаци
С навлизането на Слънцето в знака на Телеца вие навлизате в сатурнова дупка. Намалете натоварването, смирете амбицията. Вероятно е да направите грешен ход водени от лакомия или желание за доминиране в ситуация, която не познавате добре. Очертава се компроматна атака. Денят ще ви донесе краткотрайно блаженство, което ще бъде последвано от период на разочарование и конфликти с близки и приятели. Намалете изискванията, защитавайте справедливи каузи и не си позволявайте да влизате в разправии.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Рак
Родените в първите дни на зодията лесно ще попаднат в емоционални и любовни капани. Венера вече ви гледа в пречупващ аспект от знака на Овена, където се изявява с активна любовна и сексуална сила, загърбвайки присъщата си нежност и блага чувственост. С други думи днес „няма не искам и няма недей”, така че внимавайте в какви ситуации попадате. Ден на плътски изкушения и астрални битки, на огромните апетити и на желанието да имаш, да завоюваш, да притежаваш и използваш това, което се предложи.
o Работа5
o Пари4
o Любов4
o Късмет5
o Здраве4
Лъв
Денят носи рискови и конфликтни положения особено за родените в първите дни на зодията. Луна, Уран и Слънце ви гледат в пречупващи и агресивни аспекти. Очертават се рискове при пътуване. Може да попаднете в неприятни и опасни положения. Ще кажете и направите нещо, за което ще съжалявате. Чуждо тяло напира да се вмъкне в личния ви и любовен живот и да предяви претенции в бъдеще. Ден на фатално влияние и привличане. Контролирайте се във всеки момент. Внимавайте къде какво оставяте. Загубеното няма да се върне.
o Работа4
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Дева
Днес искате много и животът ви го дава. Помислете дали си струва краткото удоволствие и блаженство ако е свързано с лъжа, с нежелани отсъствия и още по нежелани присъствия на места, където не ви е мястото. Днес се активизира вътрешният змей във всеки от нас. Доминира желанието да притежаваш, да взимаш, да не се съобразяваш с околните в постигането на целта. Хубавото е, че от днес ще ви потръгне с парите и може да стъпите на пътя на материалното благополучие. Въпросът е на каква цена и какво ще трябва да платите за всичко това.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Везни
Денят ви поставя пред труден избор. За да бъдете с някого, трябва да оставите някой друг сам. Ще ви е трудно да съберете любимите ви хора на едно място и да направите правилния избор. Венера и Меркурий гледат в опозиция родените в първите дни на зодията. Трудно ще се обяснявате, няма да ви разберат, ще има обиди и сълзи в очите на тези, които ще пренебрегнете. Може да ви обърнат гръб. Днес всеки иска най-доброто за себе си и не е склонен да приема откази. Дано не паднете от два стола на земята в желанието да огреете навсякъде.
o Работа5
o Пари4
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Скорпион
Луната от вашия знак е в опозиция на Слънце и Уран от знака на Телеца. Пътуванията и отсъствията ви ще създават неприятни положения и още обтягат отношенията ви с близки и приятели. Може да платите висока цена в желанието да се внедрите на престижно място. Днес апетитите са изострени до краен предел. Бъдете сигурни, че полученото днес ще се плаща с лихвите в бъдеще. Една любовна авантюра може да ви коства семейното щастие и финансирането на досегашните ви проекти. Сънищата са пророчески.
o Работа4
o Пари4
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Стрелец
Денят провокира избор стимулиран повече от чувствата, отколкото от трезвата оценка на ситуацията. Навлизащата Венера в хармоничния ви знак на Овена ще стимулира сексуалноста и животът на чувствата. Предстои уикенд на желанията, на изкушенията и на приятните моменти, които може да поменят съдби и личен избор. Бъдете внимателни. За всяко удоволствие от този ден ще се плаща в бъдеще. Малко повече аскетизъм ще ви се отрази добре. Бъдете с близките и любими на сърцето ви хора.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Козирог
Денят носи объркване в живота на родените в първата декада. От днес и Венера ще ви глада в конфликтен аспект от знака на Овена, но за сметка на това Слънцето навлиза в Телец и в следващите дни ще стимулира бизнеса и търговската ви инициатива. Очертават се проблеми и обрати в партньорските връзки и любовта, но по-важното е, че по отношение на материалните неща стъпвате на сигурна основа и напипвате доходоносна ниша. Апетитите се изострят. Внимавайте да не изпуснете питомното в желанието да се повеселите с дивото.
o Работа5
o Пари4
o Любов4
o Късмет4
o Здраве5
Водолей
Рисков ден за родените в първите дни на зодията. Внимавайте при пътувания, проверявайте всичко преди да тръгнете. Не правете промени в плана, за да не влезете в конфликти и излишно противопоставяне. Ден на огромните апетити. Страстите се развихрят, желанията взимат връх над разумната преценка. Може да излезете от коловоза на досегашното си положение и поведение и после дълго да не може да намерите мира и покой. Днес и утре не правете болезнени избори, както за себе си, така и за другите, с които сте свързани.
o Работа4
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Риби
Този ден ще ви донесе любовно изтрезняване. Венера напуска вашия знак. Вероятни са кризисни ситуации в чувствата. Смирете апетитите. Останете с близките и ще прекарате чудесен уикенд. Ще се радвате на приятни моменти, гостувания и пътувания, стига да овладеете страстите и да не тръгнете с неточните хора към места, където не знаете кой и как ще ви посрещне и приеме. На свой терен и сред свои всичко при вас ще е наред. Не се подавайте на съоблазни. Ще сънувате сън показващ проблема ви и начина да го разрешите.
o Работа4
o Пари4
o Любов4
o Късмет5
o Здраве4
Ч.Р.Д
Личната ви година е деветка. Ориентирайте се към приключване на учебен процес, работа и връзки. В следващата година ще вдигнете нивото с нов избор, нова работа или брак. Началото на декември ще ви донесе късмет и юридическа стабилност. До края на тази година ще оберете плодовете на дълъг труд.
От днес до 1 май ще се раждат хора, умеещи да печелят чрез дарбите и талантите си. Родените днес никога няма да са бедни. Те идват с огромни апетити и амбиции. Няма да се колебаят и ще постигат на целите си. Ще използват лостовете на ума, принудата и прогресивните си дарби и ще печелят всеки избор и конкурс. Това са стари духове, които ще увличат другите след себи си и ще се възползват от колективната сила.
Критичен ден за зачатие. Любов и омраза ще се борят в гърдите на заченатите днес. Животът ще им нанесе доста удари и ще превърне белия гълъб в граблив орел. Ще преживеят тежки трансформации.монитор

Публикувана на
20 Април 2019 година