Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

За кои петък ще е успешен ден

Видяна: 20400 пъти

Овен
Ден на призив. Организирайте важни делови срещи и събрания, търсете нови съюзници и съмишленици и подпишете новите си договори до края на деня. До обед ще срещате повече неразбиране, ще ви трябва доста да се обяснявате и претендирате, за да получите най-добрите оферти. Следобед ще ви се предложи нещо много по-изгодно, така че оставете си вратички за измъкване от неприятните ангажименти. Не си тръгвайте по рано от работа, ако искате да уловите важен клиент и да получите изгодна поръчка. Вечерта не оставайте сами.
o Работа5
o Пари6
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Телец
За вас денят има своята светла и тъмна половина. До ранния следобед всичко при вас ще върви по план и график. Ще получавате пари и екстри, ще уреждате нови сделки и договори, ще ви предлагат най-добрите и изгодни оферти. С напредването на деня ще ви залее меланхолия, особено ако се чувствате сами и неразбрани. Предстои вечер на маниакалните депресии. Бъдете в обкръжението на близки, роднини и приятели. Не се самоизолирайте независимо какво се случва в живота ви и какви проблеми имате. Внимавайте със стимулантите.
o Работа6
o Пари6
o Любов6
o Късмет5
o Здраве4
Близнаци
Един успешен и творчески ден. Организирайте събрания, публични и професионални изяви, рекламирайте се по всички линии на живота. Добре е да участвате в някакво изложение, да се включите в съвместни проекти, да подкрепите инициативите на колеги и близки. Днес тръбачът-съдба свири сбор и събира под знамената на личната инициатива приятели и съмишленици. Проведете нужните разговори, които ще определят мястото на всеки в бъдещата работа и отговорност. Полезно е всяко физическо натоварване.
o Работа5
o Пари5
o Любов4
o Късмет5
o Здраве5
Рак
Днес искате едно, но става друго. Ядосвате се, но ако си оставите малко време за размисъл още утре нещата при вас ще се подредят по най-добрия начин. Днес съдбата ви отнема тези връзки и позиции, които ви носят неудовлетворение или по някакъв начин ви навреждат и разбалансират. Приемайте философски случващото се и тази вечер прекарайте в приятна компания. Чакат ви чудесни цветни празници. Празнината в живота ви ще се запълни, сърцето ви ще получи удовлетворение, а и разходите ви някой друг може да поеме.
o Работа4
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Лъв
Този ден ще ви даде много, ще помогне да получите чакани придобивки и да сключите изгодни договори. Активизирайте се максимално, не отклонявайте срещи и делови предложения. Очертават се и полезни запознанства. Насрочете събрания и срещи на екипа. Но вечерта сте на прага на здравословни проблеми и кризи в отношенията. Може да се провали пътуване, да се получат неприятни вести и програмата ви да се промени. Предстоящото пълнолуние ще действа особено тежко и меланхолично на родените до 1 август.
o Работа5
o Пари6
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Дева
Този петък предлага повече екстри, шансове за участия в престижни мероприятия и възможност за подписване на изгодни договори. Активизирайте се максимално. Ще си почивате в следващите дни. Днес всяка среща ще ви носи късмет, успех и придобивки, ще помага да влезете в нова среда, да спечелите пари и последователи. В момента сетивата са изострени до краен предел. Не се парфюмирайте силно, спазвайте диета и увеличете физическото натоварване. Вечерта ще е потискаща за тези, които останат сами.
o Работа5
o Пари5
o Любов4
o Късмет5
o Здраве4
Везни
Бъдете активни, настоявайте на своето, пазарете се и поставете условията си. Може да намерите доверени съюзници и съмишленици. Ден на тръбачът, който свири сбор. Ориентирайте се към кой лагер принадлежите, в кой екип и отбор ви е мястото. Правете самостоятелен избор, а не такъв под нечия диктовка. Предстоящото пълнолуние носи презареждане, активизира връзки и емоции, кара ни да търсим нови партньорства и приятелства. Тази вечер трудно ще заспите, особено ако ви липсва любов и разбиране.
o Работа5
o Пари4
o Любов4
o Късмет5
o Здраве4
Скорпион
Денят ще напълни потребителската ви кошница. Дайте всичко от себе си, организирайте екипа, проведете консултации, вземете решение къде ще се ходи по празниците, кой с каква работа и покупки ще е ангажиран. Препоръчват се съвместни инициативи. Разпределете ролите, не се нагърбвайте с всички отговорности. Вечерта Луната навлиза в Скорпион и застава в опозиция на Уран. Нещо непредвидено ще се случи и ще разбърка добре подредената ви програма. Не взимайте прибързани решения под въздействие на емоции.
o Работа6
o Пари5
o Любов6
o Късмет5
o Здраве4
Стрелец
Ще имате много работа, но и много придобивки може да дойдат. Получавате поощрения и награди, изкарвате допълнителни пари или шефовете ви стимулират с награда за празниците. Денят е благоприятен за общи събрания и делови участия, за подписване на нови договори и подновяване на стари. Мислете и действайте екипно. Планирайте посещения при роднини и приятни моменти с приятели за уикенда. Всичко предприето ще носи късмет и успех. Такъв силен ден ще чакаме цял месец. Контролирайте емоциите тази вечер.
o Работа6
o Пари6
o Любов4
o Късмет5
o Здраве5
Козирог
Ден с много напрежение и рискови ситуации за родените в третата декада. Пълнолунието превъзбужда, емоциите може да вземат връх над здравия разум. Внимавайте с алкохола, не използвайте стимуланти и не се парфюмирайте като за световно. Сетивата са изострени до краен предел. Вероятни са пикове в настроението и неочаквани обрати във връзките. Тази вечер не оставайте сами. Може да влошите ситуацията с недомислени решения и да направите крачка в грешната посока. Не си поставяйте тежки задачи.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
o
Водолей
Силен и творчески ден. Лесно ще постигнете и реализирате замислите си. Ще убедите някой да ви съдейства. Участвайте в съвместни делови и творчески инициативи. Вземете колективни решения, направете крачка към нов живот и нова връзка. Денят ще ви предложи чудесни варианти на избор. Не се отказвайте от нито едно предложение и среща. Вечерта ще преобърне ситуацията, а родените в първите дни на зодията може да изживеят тежки моменти и в утрешния ден. Не губете време, действайте изпреварващо.
o Работа6
o Пари6
o Любов6
o Късмет5
o Здраве4
Риби
Ден за подготовка преди предстоящите празници, които ще ви донесат много радост, любов, приятни и представителни срещи. През деня ще се наложи да направите болезнен избор, но до вечерта ще напипате вярната посока. Намерете време за среща с важните за бизнеса и живота ви хора. Участвайте в събрания, съвещания и рекламни прояви. Този ден може да ви донесе допълнителни пари и договори, от които ще се печели в бъдеще. Вечерта засилва маниакалните депресии. Обадете се на близък, който има проблеми и останете заедно.
o Работа5
o Пари5
o Любов6
o Късмет5
o Здраве5
Ч.Р.Д
Личната ви година е осмица. Тя ще ви донесе придобивки и късмет, шансове за повишение и внедряване на нова стабилизираща позиция в работата и в живота. Около 3 декември юридическата ви позиция ще е особено силна. Ще уредите допълнителна работа или нещо, за което отдавна се трудите, роботите или искате. 2020 г. ще ви донесе лична и професионална инвентаризация.
Днес и утре ще има бум на раждания поради приливната вълна на пълнолунието. Родените днес ще са бъдещите диктатори. Ленин и Хитлер са родени около тази дата. Тези деца ще управляват съдбите на много хора. Ще бъдат водачи в политиката и корифеи на модния подиум. Нищо не може да им се опре, никой не може да се изплъзне от контрола им.монитор

Публикувана на
19 Април 2019 година