Новина от категория Светът
Архив на публикациите

„Как може да го обичаш!“

Видяна: 32120 пъти

Съпруг и съпруга с 45 години разлика във възрастта откриха, че са били свързани много преди началото на 4-годишната си връзка. 24-годишната Стефани и 69-годишният Дон Уалпър от град Армстронг, Канада, са женени и имат момченце на една година, съобщава „Дейли Мейл“.
Въпреки това те останали шокирани, когато разбрали, че още преди да се запознаят, животът им е бил свързан. „Бяхме заедно от 2-3 месеца и бяхме в леглото един ден, говорехме си и аз казах: „Трябва да ми кажеш тайна, кажи ми нещо, което никой не знае“, споделя Стефани. Дон започнал да ѝ разказва за предишния си брак и за сина, който имал от бившата си съпруга.
„И Дон ми разказва това и аз го попитах: „Как е името на сина ти. Той го повтори и аз казах: „О, Боже, аз го познавам“, разкрива Стефани. Оказало се, че тя и момчето ходели заедно на детска градина, начално училище, средно училище и гимназия.
„Ние се дипломирахме заедно. Приятелството ни беше доста силно, когато бяхме малки“, споделя тя. Откакто тя започнала връзката си с Дон обаче, вече не си говорела със сина му.
Миналата година тя и Дон се оженили и им се родилно момченце – Лахлан. „Много хора не разбират, че връзките с голяма разлика във възрастта могат да бъдат истински. Всеки си мисли, че има нещо друго зад тях. Те казват: „Как можеш да го обичаш?“. Обичаш някого, защото го обичаш“, заявява Стефани.
Дон пък с гордост разкрива, че винаги се е чувствал по-млад по душа. Сексът за него е важна част от връзката и в началото със Стефани го правели навсякъде и по всяко време.

Публикувана на
18 Април 2019 година