Новина от категория България
Архив на публикациите

Кака Лара се разпсува грозно

Видяна: 44680 пъти

„Гадно е! Кално е!!! ...Превърнали сме се в лешояди... Защо, мамка му???????“, с тези силни думи Лара Златарева, по-известна като кака Лара започна пост в личния й фейсбук профил. Той бе свързан с трагичната смърт на вокалиста на Gravity Co. Явор Захариев.
На трети април Явор Захариев в приет в „Пирогов“ в изключително тежко състояние. На пети парил той почина. Редица известни личности потънаха в скръб от трагичната развръзка. Сред тях бе и водещият Ники Кънчев, който написа сърцераздирателен пост за Явор. Гневен пост написа и първата дама на България и съпруга на президента Румен Радев Десислава.
Ето какво обаче написа кака Лара (публикуваме думите й без редакторска намеса): „Сензация! Да "прочетем", да "видим" колко са зле "известните", за да ни е по-леко да приемем собствената си запръжка и воня??? Не прочетох и не видях никъде анонс за концерта на Gravity, който беше отменен - не е НОВИНА, но за смъртта ВСИЧКИ ПИСАХА... Явор попадна в НОВИНИТЕ за пръв път със смъртта си - повръща ми се... Миналата седмица звънях на всички медии за Премиерата на "МАРКИЗ ДЬО САД" в Театъра на Армията... Красив спектакъл! Талантлив! Интригуващ! Театър! ...Стигнах до невероятни молби, сценки, лъжи... подарени покани... Отговорът беше - "НЯМАМЕ ТЕХНИКА", "НЯМАМЕ ЕКИП", "НЯМАМЕ МЯСТО В ПРЕДАВАНЕТО"... Писаха два вестника... Премиерата се отложи заради внезапно заболяване на актьор. УАУ... ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ИНТЕРЕС! Нямаше медии, които да не звъннат и да не питат дали няма нов скандал около Явор Бахаров, или някой не е пребит... Ами не е! Не е Явор Бахаров и никой не е "препил", "предрусал", "преял"... Не е интересно... Няма да се променят нещата! Жалко е... Докъде ще стигнем???“.блиц

Публикувана на
17 Април 2019 година