Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво ни очаква в любовта тази седмица

Видяна: 23363 пъти

Пълнолунието в знака на Везни ще доведе до динамика във връзките и партньорите ще търсят да задоволят своите емоционални нужди. Комуникацията ще е ключова. Венера също ще ни подкрепя и ще ни предостави нови възможности до 15 май. Повече вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен
Това е вашата седмица, уважаеми Овни! Ще привличате вниманието към себе си, независимо къде се появявате. Думите ви ще въздействат на всички, дори на любимия човек. Пълнолунието във вашия партньорски сектор ще доведе до редица промени, но положителни. Ако отскоро се срещате с някого, то сега ще може да задълбочите взаимоотношенията си. За обвързаните представители на зодията, седмицата ще бъде вълнуваща в интимен план.
Телец
Някои от вас е възможно да започнат любовна афера и да се окажат в любовен триъгълник или в ситуация, в която ще трябва да скриете чувствата си към някого. Отворете си очите, за да не се окаже, че сте главен герой в собствената си сапунена опера. Разбира се, това може да се окаже романтично приключение, но дали си заслужава рискът?
Близнаци
Интересна ще бъде любовната седмица за вас. Възможно е повече от един обожател да се интересува от личността ви, да се надпреварват за вниманието ви. Вие може би вече знаете кой има реални шансове, така че не се бавете с окончателното си решение.
Рак
В любовния живот на Раците романтиката сякаш ще липсва. Ще бъдете фокусирани повече върху работата. Въпреки това няма да липсват по-емоционални ситуации, в които е добре да имате подкрепата на партньора си. Необвързаните представители на зодията ще попаднат в интересна ситуация с личност свързана с работата им. Това ще ги развълнува.
Лъв
Ако изпитвате силни чувства към някого, то няма да се поколебаете да ги покажете. Внимавайте да не направите повече от предвиденото разходи в името на любовта. Необвързаните Лъвове ще имат потенциал за нова любов след събота. Той или тя ще има различен подход към много неща в живота.
Дева
Парите и любовта ще се пресичат за вас по положителен начин. Любимият ви човек ще бъде вашия благодетел. Възможно е да получите премия или друг вид повишаване на дохода и партньорът ви да сподели тази радост с вас. Въпреки че парите не купуват любов, интимният ви живот ще стане малко по-приятен.
Везни
Емоционална топлина ще проникне във вашия любовен живот. Всичко ще започне с пълнолунието във вашия знак. В случай, че усещате някакво разминаване на емоционално ниво с любимия човек, сега е моментът да обсъдите това. За щастие ще искате и ще успеете да постигнете хармония във връзката си. Просто трябва да намерите точния подход един към друг.
Скорпион
Какво сте готови да платите за любовта? Ако се срещате с някого, възможно е да се чувствате така, сякаш вие сте този, който плаща всичко, буквално и преносно. Внимавайте как харчите! Необвързаните Скорпиони имат шанс за ново и интересно запознанство.
Стрелец
Стрелците ще са готови за промяна в любовния пейзаж. Раздвижване в социалния им живот може да отвори нови перспективи за запознанства. Забавлявайте се извън дома. Бъдете готови за флирт и приятни изживявания. Обвързаните представители на зодията ще се радват на хармония.
Козирог
За Козирозите ще е важно да се фокусират върху любовния живот, дома и семейството. Венера ще окаже положително влияние върху всичко това. Необвързаните представители на зодията ще имат шанс за ново познанство, но трябва да бъдат по-активни и да не се затварят у дома.
Водолей
Нови идеи по любовните въпроси. Такава ще бъде за вас любовната седмица. Меркурий и Венера ще ви съдействат комуникацията да върви гладко с някого, към когото изпитвате силни чувства. Ако вече се намирате във връзка, с любимия човек ще вземете важно решение за ново начало и то в положителния смисъл.
Риби
Венера все още ще се движи във вашия знак и не само, че излъчвате привлекателност, но и нежност, любящи вибрации. Това кара представителите на противоположния пол да се привързват към вас. Не се изкушавайте да обещавате повече. Проблемът е, че искате партньорът да ви се възхищава, но накрая нищо не давате в замяна.

Публикувана на
15 Април 2019 година