Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 27938 пъти

Овен
Действайте активно. Започнете ремонти и преустройствени дейности, намерете майстори и кандидатствайте за субсидии. Сключените договори ще са дълготрайни и ще ви приобщават към печеливша група и среда. Добре е да се преговаря с повече кандидати. Пазарете се по цени на стоки и услуги. Включете семейните резерви и амбицирайте децата в посока на съвместните ви интереси. Денят дава възможност за разширение на базата, на която се развивате. Всяка инвестиция на пари и усилия ще се отплати във времето напред.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Телец
Трудно ще се концентрирате над преките си ангажименти. Очертават се грешки и проблеми, които може да бъдат използвани от конкуренцията. Но следобед здраво захапвате работата. Навлизате в стабилизиращ период и в следващите дни ще печелите конкурси, ще се внедрявате успешно на нова работа и с голяма вероятност ще ви повишат. Преодолявате пролетната умора и правите силен ход. Търсете нови клиенти и спонсори. Очертава се съвместна работа с чуждестранна фирма.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Близнаци
До обед проведете нужните събрания и подпишете новите договори. Не протакайте преговори и се постарайте да привлечете съмишленици. Следобед конкуренцията прави силен ход и по някакъв начин ви обезоръжава. Една неточна информация ще ви изпрати в грешната посока и ще ви разконцентрира. Това ще даде възможност на някой да ви изпревари и постави в неблагоприятна позиция. Не бива да сте пасивни, но и прекалената ативност ще ви умори и разсее. В следващите два дни може да имате проблеми със закона. Платете данъци и такси.
o Работа5
o Пари4
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Рак
Ден за старт както на важни така и на маловажни проекти. Край с планирането, започнете да реализирате задачи и мечти. Амбицирайте близките и децата и ги включете в начинанията си. Днес печели семейната инициатива. Добре е да се започне семеен бизнес. Търсете нови източници за печалба и инвестиция. Може да срещнете хората, с които ще работите съвместно в бъдеще. Сега е момента да се преговаря по имотни и наследствени дела. С действията си от този ден разширявате пълномощията и сферата си на влияние.
o Работа5
o Пари6
o Любов6
o Късмет5
o Здраве5
Лъв
Благоприятен ден за вашия лъвски скок в нова среда и на нова служебна позиция. Използвайте всяка възможност, прокарайте идеите си и се внедрете в нова среда. До обед работете за благоустройството на дома и офиса, но за следобед отделете повече време за преговори с потенциални клиенти и съюзници. Пасивността разболява. Рекламирайте се, изпозвайте скритите резерви и възможноста да получите странично финансиране. Събуждат се огромни сили и потенциали. Ще се справите и със здравословен проблем.
o Работа5
o Пари6
o Любов6
o Късмет5
o Здраве5
Дева
Активизирайте се максимално и си гонете интереса. Ден на високите енергии. Може да постигнете това, което в миналите дни е било невъзможно. Добре е да се явите на конкурси и да кандидатствате по различни проекти. Лесно ще вземете изпит и ще изпъкнете в средата си. Повярвайте в себе си, ориентирайте се към дългосрочни програми. Към обед Луната навлиза в Дева. Очертават се промени, възможности за пътувания и командировки. Всеки жест е от значение. Приберете се подарък тази вечер, изпълнете обещанията си.
o Работа6
o Пари5
o Любов4
o Късмет5
o Здраве5
Везни
Ден с много посоки на избор. За родените в третата декада нещата ще стават мъчително и бавно, с притеснения и конфликти, но за останалите ще има повече възможности за лична и професионална изява. Представете си с подробности работата, която трябва да вършите и тръгнете в тази посока. Не пренебрегвайте детайлите. В този ден малкото камъче може да преобърне колата. Явете се на изпити и конкурси, особено ако дълго сте се подготвяли. Този ден ще донесе възнаграждение за усилията, притесненията и страховете.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Скорпион
Родените в последните дни на зодията да не бързат с деловите и приятелски срещи сутринта. Към обед успявате да овладеете положението, да се наложите в ситуацията, да се окопаете на важни позиции и да отделите време за срещи. Навлизате в период на промяна на модела, на начина на поведение и работа. Не се препоръчва поемане на обща отговорност с приятели. Не правете компромиси, които може да провалят добре подредената ви програма. Енегията ви търси поле за изява. Може да се ангажирате в две посоки.
o Работа5
o Пари6
o Любов6
o Късмет5
o Здраве5
Стрелец
Не протакайте преговори и сключването на нови договори. До обед конкуренцията ви още се ослушва и не действа активно. Може да измъкнете под носа и изгодни поръчки и доставки. От обед до 17-и на обед в хороскопа ви ще действат тежки и агресивни аспекти. Стъпвайте внимателно, не нагазвайте в дълбоките води на рисковите инициативи. Може да попаднете в капан за наивници. Уреденото до обед ще ви донеси ползи и придобивки, но след това запазете неутралитет, независимо какви екстри ви предлагат.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Козирог
При вас тенднецията е обратната на тази при Стрелеца. До обед проучвайте и проверявайте всички факти в посоката, в която ще действате. От обед навлизате в силен и стабилизиращ период. До 17-и на абед може да уредите голяма част от преблемите, които ви тревожат и да спечелите от съвместни инициативи. Не стойте в пасивно изчакване. Планирайте разговори с посредници и доставчици, подгответе се за преговори с шефове и евентуални спонсори. Може да получите странично финансиране и да започнете печеливша дейност.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Водолей
Родените в третата декада ще имат тежка и натоварена сутрин с пробеми в различни посоки и с различни хора. Старайте се да отлагате важното за следобед, когато обстановката няма да е толкова напрегната и лесно ще извоювата екстрите, за които се борите. Не рушете, не изневерявайте и не се отказвайте от амбициите си, независимо, че първоначално може да ударите на камък. До вечерта поне в една посока ще имате напредък, а в следващите дни и нови предложения ще дойдат. Запазете спокойствие и си преследвайте целите.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве5
Риби
Денят може да започне с фанфари за някого, а да завърши с освиркване. Първата половина на деня ви дава повече шансове да постигнете целите си. С напредването на деня някаква сянка ще се промъкне и работата ви може да зацикли. Не е добре да оставате пасивни и в очакване, но не се препоръчва и интензивно натоварване. Не влагайте всичките си ресурси и сили само в едно начинание. Разчитайте на повече варианти. Поне едно от делата ви стартирани днес ще е успешно. Грижете се за близките. Вечерта направете желан подарък.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Ч.Р.Д
Личната ви година е четворка. Ще имате много работа, натоварването ви ще е двойно, ще се грижите за проблемите на близките и децата и лично за вас време няма да остава. В момента подготвяте почвата за големия си успех през 2020г, когато ще влезете в нова серда, ще преминете на нова работа, ще ви повишат, ще пътувате и ще извоювате повече екстри. Около 1 декември 2019 г. късметът ви ще проработи с пълна сила.
Родените днес са големи ентусиасти, хора с вяра в себе си, в дарбите и талантите си. Родените до обед са с тенденция да станат големи шефове и организатори на престижни проекти, а родените следобед ще са индивидуалисти разчитащи само на себе си.
Заченатите днес ще бъдат тясно свързани с кармата на страната, ще пътуват много, но винаги ще се връщат. Ще получават подкрепа от провидението при тежки кризи и проблеми. Ще довършат делото на свой прародител.монитор

Публикувана на
15 Април 2019 година